Η Ιταλία θρηνεί - Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι
G-Politics

Η Ιταλία θρηνεί - Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός μεγιστάνας, επιχειρηματίας και πολιτικός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών μετά πολλές περιπέτειες με την υγεία του.

Όλα τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εκτός από τον μικρότερο Λουίτζι, βρίσκονταν στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο, όπου ο ηγέτης της Forza Italia νοσηλευόταν ξανά από την Παρασκευή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, στο οποίο πήγε αρχικά στα τέλη Μαρτίου με πόνους στο στήθος.

Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο στις 5/4 με έντονη δύσπνοια, λόγω προβλημάτων στο καρδιακό και αναπνευστικό σύστημα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

SENATORE-E-BERLUSCONI.jpg

Γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1936 ο Ιταλός μεγιστάνας, επιχειρηματίας και πολιτικός, υπηρέτησε ως Πρωθυπουργός της Ιταλίας, τις περιόδους 1994–1995, 2001–2006 και 2008–2011.

Ήταν κύριος μέτοχος και ιδρυτής της Ιταλικής εταιρείας ΜΜΕ Mediaset και διατέλεσε από το 1986 έως το 2017, ιδιοκτήτης της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΚ Μίλαν.

Το περιοδικό Forbes τον κατέταξε ως τον 190ο πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη, με καθαρή περιουσία 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Στις εκλογές του 1994 ο Μπερλουσκόνι χρίστηκε Πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Λάτρευε τις γυναίκες και πολλές φορές ενεπλάκη σε σκάνδαλα για χάρη τους.

BERLU.jpg

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το «Ρούμπι γκέιτ» με πρωταγωνίστρια μία ανήλικη χορεύτρια από το Μαρόκο.

Τα πάρτι «μπούνγκα – μπούνγκα» έφεραν μεγάλες φουρτούνες στον «Καβαλιέρε» ο οποίος ωστόσο, επέμενε μέχρι τα βαθιά γεράματα, να έχει πάντα δίπλα του, νέες και όμορφες γυναίκες.

Απέκτησε 5 παιδιά και τελικά έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, έχοντας δίπλα του την 33χρονη Μάρτα Φασίνα. Ήταν η σύντροφός του από το 2020 και έμελε να είναι και η τελευταία γυναίκα της ζωής του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved