Εκλογές 2023-Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα δάκρυα του γιου του, Κωνσταντίνου, για τη θριαμβευτική νίκη του
G-Politics

Εκλογές 2023-Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα δάκρυα του γιου του, Κωνσταντίνου, για τη θριαμβευτική νίκη του

Εκλογές 2023: Θρίαμβος θεωρείται η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε στο πλευρό του σύσσωμη την οικογένειά του.

Γι' αυτό και η οικογένειά του, η σύζυγός του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται στο πλευρό του αυτές τις τόσο σημαντικές για τον ίδιο στιγμές.

«Και ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Με κράτησαν με τον τρόπο τους πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερη ευημερία. Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, ξημερώνει για όλους αύριο μία καλύτερη ημέρα» είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με τη σύζυγό του και τα τρία του παιδιά να παρακολουθούν συγκινημένοι την ομιλία του.

Μόνο που κάποια στιγμή, ο Κωνσταντίνος, συνεπαρμένος από την τόσο δυνατή στιγμή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, με τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς να τον απαθανατίζουν με δάκρυα στα μάτια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε στραμμένο το βλέμμα του πάνω τους, όταν τελείωσε την ομιλία του κατέβηκε από το βάθρο και βρέθηκε κοντά τους, παίρνοντάς τους μία μεγάλη αγκαλιά για να μοιραστεί φυσικά μαζί τους αυτή την ευτυχισμένη στιγμή της πολιτικής του καριέρας.

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ το στιγμιότυπο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved