Δείτε τι φόρεσαν οι δυναμικές γυναίκες της Βουλής των Ελλήνων στην τελετή ορκομωσίας
G-Politics

Δείτε τι φόρεσαν οι δυναμικές γυναίκες της Βουλής των Ελλήνων στην τελετή ορκομωσίας

Ορκίστηκε, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η Βουλή των Ελλήνων, όπως αυτή προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου. Δείτε τι φόρεσαν οι λαμπερές και δυναμικές γυναίκες της ελληνικής βουλής.

Η ορκωμοσία της νέας Βουλής πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/7) και πλήθος φωτογράφων, καμεραμάν και δημοσιογράφων βρίσκονταν έξω το κτήριο στο Σύνταγμα για να απαθανατίσουν τις αφίξεις των 300 βουλευτών. Εκατό από αυτούς ορκίζονται για πρώτη φορά ενώ 68 είναι οι γυναίκες που θα μας εκπροσωπήσουν στη νέα Βουλή.

Η σύγκληση της εναρκτήριας συνεδρίασης της νέας Βουλής πραγματοποιήθηκε με προεδρεύοντα τον Α' Αντιπρόεδρο της προηγούμενης Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.

Στην πρώτη σειρά των θέσεων των αξιωματούχων στην Ολομέλεια παρίστατο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που την υποδέχθηκε στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Στις υπόλοιπες θέσεις των αξιωματούχων κάθονταν οι πρώην πρωθυπουργοί, πρώην πρόεδροι της Βουλής των Ελλήνων, ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί και αξιωματούχοι που θέλησαν να παρευρεθούν.

Σε μια πρόσθετη σειρά καθισμάτων, κάτω από τα έδρανα των αξιωματούχων κάθονταν και οι εκπρόσωποι ξένων Εκκλησιών.

Στην ορκομωσία παρίσταντο πολλοί πρέσβεις και διπλωματικές αντιπροσωπείες ξένων κρατών στην Αθήνα.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί τις εκλεκτές γυναικείες παρουσίες και τις ενδυματολογικές επιλογές που έκαναν για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved