Πάνω απο 32 κοπέλες συμμετείχαν στα όργια του Καβαλιέρε
G-Politics

Πάνω απο 32 κοπέλες συμμετείχαν στα όργια του Καβαλιέρε

Εκτός από την Ρούμπι Καρίμα, οι δικαστικοί του Μιλάνου, αναφέρουν, σχετικά με το ροζ σκάνδαλο Μπερλουσκόνι: «Στις ερωτικές συναντήσεις, επί πληρωμή, με τον μεγιστάνα-πρωθυπουργό, συμμετείχαν άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των 18 ετών».

Η Ρούμπι, φέρεται να συνάντησε τον Μπερλουσκόνι από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαΐου του 2010, πάντα στην βίλα του Άρκορε.

Σύμφωνα, επίσης, με τους Ιταλούς εισαγγελείς, «το μπούγκα μπούγκα, ήταν ένα είδος χορού, σε ντίσκο της βίλας, που λάβαινε χώρα μετά τα δείπνα, κατά τον οποίο οι κοπέλες ήταν ημίγυμνες και άφηναν τον Ιταλό πρωθυπουργό να τις αγγίζει στα πιο ιδιαίτερα σημεία του σώματός τους. Στην συνέχεια, ο Καβαλίερε διάλεγε με ποιες κοπέλες ήθελε να περάσει την υπόλοιπη νύχτα, προσφέροντας, σε αντάλλαγμα, συγκεκριμένα χρηματικά ποσά». Πρόκειται για στοιχεία και λεπτομέρειες, που θα παίξουν σίγουρα σημαντικό ρόλο και στην δίκη για το «Ρούμπι Γκέιτ», με κατηγορούμενο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που πρόκειται να αρχίσει στις 6 Απριλίου.

Ο δικηγόρος του «Mr. Tv», Νικολό Γκεντίνι, δήλωσε σήμερα: «Ο πελάτης του θα παραστεί σε όλες τις δίκες που τον αφορούν και θα υπερασπισθεί τον εαυτό του». Ο Ιταλός πρωθυπουργός, έχει ανακοινώσει ότι από τις αρχές Απριλίου, θα αφιερώσει κάθε Δευτέρα, στην υπεράσπισή του στις δικαστικές αίθουσες του Μιλάνου. Πηγή: 24wro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved