G-Politics

Άδωνις Γεωργιάδης για σάτιρα: Ποιος τον στεναχώρησε και ποιους ευχαριστεί;

Gossip-tv Team

«Είμαι ευέξαπτος όταν ακούω ουρανομήκεις ανοησίες», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

Ο βουλευτής της ΝΔ μεταξύ άλλων μίλησε για τη σάτιρα που δέχεται, την Ευγενία Μανωλίδου και το λόγο που βγαίνει εκτός εαυτού στα τηλεοπτικά παράθυρα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να ακούει ανοησίες και ανυπόστατα λόγια γι' αυτό αντιδρά. Όσο για την ένταση της φωνής του εξηγεί πως είναι δυνατή κι αυτό κάνει πιο έντονες τις αντιδράσεις του.

Πώς σχολιάζει το trailer των «Ράδιο Αρβύλα» όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Άδωνις;

«Γέλασα πάρα πολύ αν είχα το τηλέφωνο του κ. Κανάκη θα του έστελνα μήνυμα με θερμές ευχαριστίες. Μου κάνει και πολύ ωραία διαφήμιση, αν έγραφε και το τηλέφωνο των βιβλίων από κάτω θα ήταν ακόμα καλύτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μπορεί ο βουλευτής να μη θυμώνει με την παρέα της Θεσσαλονίκης όμως δηλώνει πως κάποια περίοδο είχαν κι εκείνοι εμμονή μαζί του, γεγονός όμως που κατανοεί. «Με τους «Ράδιο Αρβύλα» δεν θυμώνω αν και έχουν κι αυτοί μια εμμονή μαζί μου, αλλά γενικότερα είμαι κι εγώ τύπος που προκαλεί κι όταν προκαλείς θα γίνεσαι και αντικείμενο κριτικής, αυτό είναι σίγουρο».

Παρόλα αυτά, υπάρχει κάποιος που έχει στεναχωρήσει τον Άδωνι με τη σάτιρα του κι αυτός δεν είναι άλλος από το Λάκη Λαζόπουλο. «Ο μόνος που με έχει στεναχωρήσει πραγματικά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος γιατί κάποια περίοδο αναφέρθηκε στην οικογένειά μου και στους γονείς μου που τους έχω χάσει πάρα πολλά χρόνια αλλά πιστεύω ότι δεν το έκανε σκόπιμα, δε με γνωρίζει εξάλλου προσωπικά», αποκαλύπτει.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας πως είναι επιλογή της να μην κάνει πλέον συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις και να αφοσιωθεί στη μουσική της.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved