G-Politics

Έντονος καυγάς Άδωνι-Παπαδημούλη-Κιουτσούκη στην εκπομπή του Παπαδάκη!

Gossip-tv Team

Έντονος καυγάς δημιουργήθηκε στο «Πρωινό ΑΝΤ1» όπου ήταν καλεσμένοι Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Κιουτσούκης και Δημήτρης Παπαδημούλης!

Η κόντρα ξεκίνησε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κιουτσιούκη.

Ο κύριος Κιουτσούκης είπε: «Είναι υπερήφανοι που δέχονται η τρόικα να μας εκβιάζει; Να μας επιβάλλει τα εργασιακά που δεν έχουν σχέση με τα δημοσιονομικά της χώρας».

Και ο Γεωργιάδης δήλωσε: «Ξέρετε ότι η τρόικα ζητούσε πάρα πολλά στην αρχή και δεν έγινε σχεδόν τίποτα. Θίγονται οι αποζημιώσεις των υψηλά αμειβόμενων και όλα τα άλλα γίνονται για να την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, για να βρει ο κόσμος δουλειά».

Και του απαντά ο Κιουτσούκης: «Να το σταματήσετε το ποίημα που έχτε μάθει κε Γεωργιάδη».

Τότε ο Γεωργιάδης λέει σε έντονο ύφος: «Ακούστε για το ξέρετε. Δεν είναι υπό εκβιασμό η κυβέρνηση Σαμαρά. Έκανε σκληρή διαπραγμάτευση».

Ο Κιουτσούκης του είπε: «Ναι πολύ σκληρή»

Ο Γεωργιάδης τα πήρε και τόνισε: «Να πάτε για πρωθυπουργός αν νομίζετε ότι θα κάνατε καλύτερη».

Και τότε ο Κιουτσούκης είπε: «Ναι, ναι, σκληρή διαπραγμάτευση. Τα καλσόν να προσέχετε...»

Τότε οξύνθηκε ακόμα περισσότερο η συζήτηση αφού ο Γεωργιάδης απάντησε: «Ντροπή σας να μιλάτε έτσι και είστε και νεοδημοκράτης. Δεν σας τιμούν. Εμείς οι δεξιοί παραμένουμε κύριοι»

Ο Κιουτσούκης του είπε: «Αν μπορείτε κυκλοφορείστε ελεύθερα»

Ο δε Γεωργιάδης απάντησε: «Κυκλοφορώ παντού,. Μόνο στα Εξάρχεια δεν πάω. Ελάτε να πάμε για έναν καφέ αν δείτε. Μη μιλάτε για πράγματα που δεν γνωρίζετε».

Και ο Κιουτσούκης συνέχισε: «Εγώ τον ξερόλα δεν τον κάνω κε Γεωργιάδη. Δεν είμαι σαν εσάς. Δεν έχω άποψη επί παντός επιστητού»...

Και μετά από λίγο στη συζήτηση μπήκε και ο Παπαδημούλης, ο οποίος πέταξε καρφί προς τον Γεωργιάδη πως αν ο Κιουτσούκης δεν παρέμενε επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, «θα τον χρεώνανε στον ΣΥΡΙΖΑ».

Οι αντιρρήσεις του Γεωργιάδη ήταν έντονες και άνοιξε νέα κόντρα με τον Παπαδημούλη! Τι είπαν οι δύο άντρες και πώς ο Γιώργος Παπαδάκης προσπάθησε να τους ηρεμήσει... Δείτε το βίντεο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved