G-Politics

Έγινε της Πιπιλή και της Μακρή στο Mega! Απίστευτοι διάλογοι των δύο γυναικών on air!

Gossip-tv Team

Άγρια κόντρα σήμερα το πρωί ανάμεσα σε δυο πολιτικούς στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega»! Πρωταγωνίστριες οι Φωτεινή Πιπιλή και Ραχήλ Μακρή

με αφορμή τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη που υποστήριξε πώς είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε πώς έπρεπε να ασκηθεί η ίδια κριτική και στη Μαρία Ρεπούση για τα όσα έχει δηλώσει για τη γενοκτονία των Ποντίων.
Η Φωτεινή Πιπιλή είπε πώς είναι αδιανόητο να εξομοιώνονται «οι φασίστες με μια επιστημονική άποψη, ενώ η Ραχήλ Μακρή επέμεινε στην άποψή της!
Η Πιπιλή λέει σε έντονο ύφος: «Είστε ιστορικός ή έχετε λαμπρή καριέρα;»
«Γιατί είστε εσείς;» απαντά η Μακρή!
«Όχι, αλλά έχω λαμπρή καριέρα» δήλωσε η Πιπιλή!
Και απαντά η Μακρή: «Ίσως και εγώ όταν φθάσω στην ηλικία σας να έχω λαμπρή καριέρα»! Η κα Πιπιλή λέει: «Για να δούμε το βιογραφικό σας κυρία Μακρή»
«Να το δούμε, τι εννοείτε;» απαντά η Μακρή!
Και η Πιπιλή φανερά νευριασμένη δηλώνει: «Το έχουμε δει. Πολύ ξερόλα είστε!». «Εσείς είστε ρατσίστρια εναντίον των ίδιων των βουλευτών» ανταπαντά η Μακρή!

Το ακούει αυτό η Πιπιλή και «τα παίρνει»! «Πείτε μας, πως μπήκατε στο Δημόσιο;» τη ρωτά! «Για πείτε μου εσείς που ξέρετε» είπε η Μακρή!
«Όχι με αξιοκρατία πάντως...» δηλώνει η Πιπιλή! Και τότε η Μακρή απευθύνεται στους παρουσιαστές «Να την σταματήσετε γιατί μου επιτίθεται προσωπικά».

Η κυρία Πιπιλή σηκώνει το χέρι και φωνάζει: «Μιλάω»! Και η Μακρή της λέει: «Θα μου αφαιρέσετε το λόγο μετά τις προσβολές;» Πιπιλή απαντά: «Έχετε κάνει εσείς πολύ μεγαλύτερες προσβολές στην Ιστορία». Η Ραχήλ Μακρή λέει: «Ελάτε στα δικαστήρια να αποδείξετε πως έχω μπει στο Δημόσιο».
Και η Πιπιλή απαντά: «Να μου κάνετε αγωγή». Η Μακρή τονίζει: «Φυσικά και θα σας κάνω. Είστε ψεύτρα»...

Τι να κάνει και ο Γιώργος Οικονομέας με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αφού άκουσαν τον έντονο διάλογο, πήγαν σε διαφημίσεις και όταν γύρισαν από αυτές η Ραχήλ Μακρή είχε φύγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved