G-Politics

Καρατζαφέρης: «Είναι δυνατόν να στέλνουμε στην Ευρώπη ποδοσφαιριστές και τραγουδιστή αμανέδων;»

Gossip-tv Team

Ο κ.Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών, την οικονομία αλλά και την πολιτική πρόταση του ΛΑΟΣ όσον αφορά την ανασυγκρότηση της οικονομίας.

"Εγώ ακούω για διλήμματα σαν του κυρίου Βενιζέλου, που επανέλαβε και ο κύριος Τσίπρας, αλλά κανείς δεν λέει στον κόσμο ότι το 80% των αποφάσεων λαμβάνονται στις Βρυξέλες, άρα ποιοι θα πάνε πάνω; Μπορούμε να δεχθούμε ότι ο απλός πολίτης μπορεί να μην ξέρει, αλλά αρχηγοί κομμάτων να μην ξέρουν τι σημαίνει Ευρώπη; Και να βάζουν μέσα ποδοσφαιριστές, δηλαδή θα πάει ο άλλος να κάνει τάκλινγκ στον Όλι Ρεν και στον Αλμούνια; Ένας άλλος πάει και μου βάζει έναν τραγουδιστή αμανέδων; Εντάξει, είναι για τα πανηγύρια εκεί πάνω, αλλά όχι να στείλουμε και τον αμανέ" είπε μεταξύ άλλων.


Σε ερώτησή για το αν πρέπει να γίνουν εθνικές εκλογές, ο Γ. Καρατζαφέρης απάντησε ότι «πρέπει να γίνουν, όταν συσταθεί αυτό το τόξο της αστικής δημοκρατίας, διαφορετικά κινδυνεύουμε να πέσουμε σε λακκούβες. Σε αυτό το τόξο μπορούν να συμμετέχουν όλοι εκτός από τον κύριο Σαμαρά, που είναι το εμπόδιο, όπως και όσοι έχουν υπογράψει την επιστολή προς την κυρία Λαγκάρντ. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, εδώ και το νεκροταφείο της Καλαμάτας γεμάτο αναντικατάστατους είναι».
Ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι όπως έχει σήμερα η οικονομική κατάσταση της χώρας, άλλη λύση δεν υπάρχει, παρά μόνο η διαγραφή του χρέους και η επανεκκίνηση της οικονομίας από μηδενική βάση και πρότεινε την διαγραφή των χρεών των Ελλήνων πολιτών προς τις εφορίες, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. "Σεισάχθεια και επανεκκίνηση σε μηδενική βάση" Για την επίλυση των προβλημάτων του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας μας, της χρηματοδότησης και της βελτίωσης της ποιότητας και της διεύρυνσης των παροχών, ο ίδιος κατέθεσε πρόταση για την κατάργηση του ενσήμου και επιβολή ενός κοινωνικού τέλους, ύψους 3% επί όλων των συναλλαγών στην καθημερινή λειτουργία της οικονομίας. Βασικός στόχος αυτών των αλλαγών σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη, είναι η συγκέντρωση των αναγκαίων πόρων, ώστε να εξασφαλιστούν οι συντάξεις του μέλλοντος και να βελτιωθεί το επίπεδο της παρεχόμενης κοινωνικής προστασίας. Πηγή:ΑχελώοςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved