G-Politics

Russell Brand: Καλεί τους Βρετανούς να ακολουθήσουν την… «ελληνική επανάσταση»

Gossip-tv Team

Ο Russell Brand με βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube, καλεί τους Βρετανούς να ακολουθήσουν την... «ελληνική επανάσταση» και τον δρόμο που χάραξαν οι Έλληνες με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ο Russell Brand σε μια ραδιοφωνική μετάδοση στο πολιτικό κανάλι του YouTube, οι Trews , εξήρε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Αν είχαμε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βρετανία , θα ψήφιζα για αυτό », είπε και συνέχισε: «Θα σας παρότρθυνα να ψηφίσετε για αυτό . Αυτό είναι μια ευκαιρία για μας να πιέσουμε τις πολιτικές δυνάμεις να μας εκπροσωπούν σωστά».
«Θα αμφισβητούσα τον όρο «ριζοσπαστική αριστερά». Θα έλεγα ότι είναι ένα νέο είδος πολιτικής κίνησης που αναδύεται όταν ο πληθυσμός έχει υποστεί πολλά, όταν έχουμε τελικά βαρεθεί με τη διαφθορά , την συστηματική αναποτελεσματικότητα , και την ολιγαρχική κυριαρχία. Όταν οι άνθρωποι τελικά έρχονται κοντά, παίρνουν πολιτική εκπροσώπηση.»
«Επειδή οι άνθρωποι τελικά συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση από το να κυριαρχούνται εντελώς από μια εταιρική ολιγαρχία, να ζουν κάτω από το πνιγηρός βάρος του φανταστικού χρέους.» « Οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν για ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους , αλλά όχι από μια τρελή δεξιά προοπτική ».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved