G-Politics

Δεν πάει ο νους σας ποια κάνει δεύτερη φωνή στον Λουδοβίκο των Ανογείων

Gossip-tv Team

Είναι ένα άτομο με ταλέντο σε... δυο κατευθύνσεις. Μπορεί να μην ασχολείται επαγγελματικά μόνο με το τραγούδι, ωστόσο έχει καταφέρει να κάνει κάποιες αξιόλογες συνεργασίες.

Ο λόγος για την στενή συνεργάτιδα του επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, τη Ρόνυ Γανιάρη, η οποία έχει ως χόμπι το τραγούδι, αφού συμμετέχει ενεργά τα τελευταία χρόνια στο συγκρότημα του γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη Λουδοβίκου των Ανωγείων, τον οποίο έχει συνοδεύσει σε συναυλίες σε πολλές περιοχές ανά την επικράτεια,
Η κ. Γανιάρη εργαζόταν για χρόνια στον ξενοδοχειακό όμιλο του Νίκου Αγγελόπουλου, αδελφού του αείμνηστου, πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου. «Εκεί ως σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, που για χρόνια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, έδειξε ότι μπορεί να αντέξει στα δύσκολα και να ανταποκριθεί σε απαιτητικά πρότζεκτ, αναφέρουν άνθρωποι που τη γνωρίζουν, έχουν συνεργαστεί μαζί της και μιλούν για ένα ιδιαίτερα συγκροτημένο και οργανωτικό άτομο.
Ωστόσο, από μικρή η μεγάλη αγάπη της ήταν η μουσική, κάτι που δεν άργησε να φανεί. Δεν" είναι τυχαίο ότι εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί μέλος του συγκροτήματος του Λουδοβίκου των Ανωγείων και τη δεύτερη φωνή του. Μεταξύ άλλων, ,έχει συμμετάσχει στην παράσταση «Άνθος του γιαλού» και σε αρκετές συναυλίες του Λουδοβίκου των Ανωγείων, που αποτελούσαν ουσιαστικά παρουσιάσεις για τον καινούργιο του δίσκο, με τίτλο «Το βλέμμα θέλει δύο μ», τραγουδώντας παράλληλα Μάνο Χατζιδάκι. Η φιλία της, ωστόσο, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο την οδήγησε πριν από λίγο καιρό αρχικά στο επιτελείο του στο υπουργείο Εξωτερικών σε θέση συμβούλου του αναπληρωτή υπουργού Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και στη συνέχεια στο Οικονομικών. Η ίδια, μαζί με τον διευθυντή του γραφείου του κ. Τσακαλώτου, Σπύρο Παπακωνσταντίνου, και τους συνεργάτες τους, Ελένη Παπαδοπούλου, που συμμετείχε στο Brussels Group, και Αλέξανδρο Πουλιάση, αποτελούν τους έμπιστους ανθρώπους του νέου «τσάρου» της οικονομίας, εγώ αναμένεται να συμβάλουν από τη θέση τους στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.
Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved