G-Politics

Η Ζαχαρέα αποκάλυψε στην Τσαπανίδου το καυτό παρασκήνιο του debate

Gossip-tv Team

H Μάρα Ζαχαρέα αποκάλυψε τηλεφωνικώς στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου το παρασκήνιο του debate!

«Καταρχήν όταν ετοιμαστήκαμε όλοι και βάλαμε τα μικρόφωνα, ο κ. Χαρίτος ξεκίνησε να κάνει μία σύνοψη των κανόνων! Κάνοντας λοιπόν τη σύνοψη των κανόνων, έφτασε στο τελευταίο στάδιο, όπου ο ένας αρχηγός έπρεπε να κάνει αν θέλει μια ερώτηση στον άλλον! Ποιο ήταν όμως το πρόβλημα; Αν για παράδειγμα ο κ. Μεϊμαράκης έκανε μια ερώτηση στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τσίπρας δεν μπορούσε να απαντήσει αμέσως... Θα έπρεπε να πάρει το λόγο στη συνέχεια ο κ. Λαφαζάνης, ο κ. Θεοδωράκης, ο. κ Κουτσούμπας, η κα Γεννηματά. Οπότε ο κ. Τσίπρας σκέφτηκε και σωστά ότι “αν καθένας κάνει μια ερώτηση σε μένα, εγώ δεν θα μπορώ να απαντάω και θα πρέπει να περιμένω το τέλος να έρθει η σειρά μου και να απαντήσω σε διάστημα ενός λεπτού; Δε γίνεται αυτό!”» είπε στο Live U πρόσθεσε: «Σε αυτό ο κ. Τσίπρας είχε απόλυτο δίκιο. Το πρόβλημα είναι ότι θα έπρεπε να το είχαν διευθετήσει οι συνεργάτες όλων των αρχηγών στη διακομματική. Διότι ξαφνικά ενώ θέτει αυτό το πρόβλημα ο κ. Τσίπρας, γυρνάει ο κ. Θεοδωράκης και η κα Γεννηματά και λένε και εκείνοι σωστά από την πλευρά τους “Tώρα στο και πέντε θα ξανασυζητήσουμε τους κανόνες;».

«Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε μια αναστάτωση που κράτησε περίπου ένα τέταρτο και βρέθηκε μία συμβιβαστική λύση την οποία πρότεινε ο κ. Τσίπρας. Οι συνεργάτες τους να βγουν έξω και να συζητήσουν αυτό το θέμα για να το διευθετήσουν, γιατί μέχρι να έρθει η ώρα του ελεύθερου αυτού διαλόγου θα είχε περάσει ένα δίωρο! Το θέμα είναι, πως όταν ήρθε η ώρα αυτή- και πρώτη φορά υπήρχε αυτή η καινοτομία του debate που ένας αρχηγός θα μπορούσε να απευθυνθεί σε έναν άλλον υποβάλλοντάς του ερώτηση και σχόλιο- κανένας δεν το εκμεταλλεύτηκε και κανείς δεν έκανε ερώτηση σε κανέναν!»

Και δε δίστασε να πει η Μάρα: «Ήμασταν 3,5 ώρες εκεί! Μπορεί κάποιος να ήθελε να πάει τουαλέτα, άλλος να ήθελε να πει κάτι σε κάποιον συνεργάτη του, άλλος μπορεί να ήθελε να κάνει κάποιο τηλεφώνημα δεν ξέρω, πάντως έφυγαν!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved