G-Politics

Το βράδυ τραγουδιστής, το πρωί σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής

Gossip-tv Team

Ποιος είπε ότι ένας τραγουδιστής δεν μπορεί να είναι σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής;

Εδώ και λίγες μέρες, ο Γιώργος Ζάμπας είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες του Νίκου Βούτση. Ο νεαρός τραγουδιστής το πρωί βρίσκεται στο Κοινοβούλιο και τα βράδια τραγουδάει κρατώντας την κιθάρα του τόσο δικά του τραγούδια όσο και άλλων καλλιτεχνών, ενώ οι θαμώνες τον ραίνουν με λουλούδια.
Η τοποθέτηση του Γιώργου Ζάμπα στο επιτελείο του Νίκου Βούτση μόνο τυχαία δεν είναι σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, καθώς η οικογένειά του έχει στενούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του, κορυφαίος πολιτικός μηχανικός της Αθήνας, ήταν στο παρελθόν στέλεχος και δραστήριο μέλος του Συνασπισμού και υποψήφιος της παράταξης του ΣΥΝ στο ΤΕΕ. Ο λόγος για τον Κώστα Ζάμπα, ο οποίος έχει ως κύρια επαγγελματική και επιστημονική δραστηριότητα τον τομέα της αποκατάστασης μνημείων... Από το 2007 έως και το 2008 μελέτησε και επέβλεψε το έργο της μεταφοράς των εκθεμάτων από το Μουσείο του Βράχου της Ακρόπολης στο νέο μουσείο. Το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2007 ο κ. Τσίπρας είχε βρεθεί στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα και είχε παρακολουθήσει την έναρξη της εναέριας μεταφοράς των εν λόγω εκθεμάτων, ύστερα από πρόσκληση του κ. Ζάμπα.
Μπορεί ο γιος του γνωστού πολιτικού μηχανικού να απασχολείται με αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, ωστόσο όσοι τον έχουν ακούσει να τραγουδά αναφέρουν ότι αποτελεί ένα νέο, ανερχόμενο αστέρι του λαϊκού πενταγράμμου, με ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή, έχοντας πλούσιο βιογραφικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved