G-Politics

Το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο

Gossip-tv Team

Το τελευταίο αντίο στον πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού.

Την ώρα της εξόδιου ακολουθίας - από τις 14:10 έως τις 14:20- έριξαν από το πυροβολείο του λόφου του Λυκαβηττού 21 τιμητικούς κανονιοβολισμούς.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, έως και σήμερα, ημέρα της κηδείας του, θα τηρηθεί δημόσιο πένθος και οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων θα κυματίζουν μεσίστιες.

Το παρόν στην κηδεία έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου της πολιτικής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, πρώην υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και πολίτες, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος διάβασε τον επικήδειο. Στο προαύλιο του ιερού ναού βρέθηκε το τιμητικό άγημα της Προεδρικής Φρουράς ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το τελευταίο αντίο στον «ευπατρίδη της πολιτικής».

Τέλος, η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου θα γίνεις την γενέτειρα του την Πάτρα στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved