G-Politics

Νέα θεωρία συνομωσίας για την δολοφονία του Kennedy. Τον σκότωσε η Jackie;

Gossip-tv Team

Η δολοφονία του John Kennedy ακόμα και σήμερα, 54 χρόνια μετά τον θάνατο του τότε Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί ένα μυστήριο. Και δεν σταματούν να βγαίνουν νέα σενάρια συνωμοσίας.

Αυτή τη φορά, ένα από αυτά εμπλέκει την ίδια την Jackie Kennedy... Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν άντεξε άλλο τις απιστίες του Αμερικανού προέδρου και το φημολογούμενο ειδύλλιό του με την Merilyn Monroe.

Την Jackie Kennedy φέρεται να είχε προσλάβει μάλιστα η ίδια η CIA για να τον σκοτώσει. Η θεωρία αυτή βασίζεται στο γεγονός πως στο χέρι της Jackie φαίνεται να υπάρχει «κάτι μεταλλικό», την ώρα που καθόταν δίπλα στον Kennedy στην προεδρική λιμουζίνα.

Συγκεκριμένα στο βίντεο την στιγμή της δολοφονίας, φαίνεται ο Kennedy να αισθάνεται δυσφορία και να έχει κάποιο πρόβλημα με την αναπνοή του. Η Jackie μετακινείται μπροστά στο κάθισμά της και στη συνέχεια γυρνά σε γωνία 90 μοιρών. Σηκώνει το χέρι της προς τον λαιμό του, όταν ακούγεται ο πυροβολισμός και τότε αντί να καλυφθεί, σκαρφαλώνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved