G-Politics

Σοκ στη Γερμανία: Απίστευτη τούμπα του υπουργού Οικονομικών – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο (pics+vids)

Gossip-tv Team

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε σήμερα, Τρίτη (29/10), ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Πέτερ Αλτμάιερ μετά από ατύχημα που είχε κατά τη συμμετοχή σου σε συνέδριο στην πόλη του Ντόρτμουντ.

Ο υπουργός Οικονομίας, κατά την αποχώρηση του είχε από την σκηνή που είχε στηθεί για τους ομιλητές συνεδρίου ψηφιακών μέσων, σκόνταψε και έπεσε πάνω στην σκάλα. Η πτώση είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Παριστάμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον Γερμανό υπουργό, ενώ κάποιοι σήκωσαν και ένα ύφασμα γύρω του για να τον καλύψουν. Οι εικόνες από την άσχημη πτώση του κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

Ο Πέτερ Αλτμάιερ διακομίστηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο ενώ είχε τις αισθήσεις του και, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ευχαρίστησε τους γιατρούς για τις φροντίδες τους.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομίας, νωρίτερα, στη διάρκεια της ομιλίας του είχε παρουσιάσει σχέδια για ένα ευρωπαϊκό δίκτυο Cloud υπό τον τίτλο «Gaia X» που θα προσφέρει σε συνεργασία με εταίρους από τη Γερμανία και την Ευρώπη μια ασφαλή και αξιόπιστη ψηφιακή υποδομή. Στην εκδήλωση επρόκειτο να παρευρεθεί και η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Δείτε βίντεο από το ατύχημα:

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved