G-Politics

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της! Η γροθιά απόγνωσης στο φέρετρο (video)

Gossip-tv Team

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καταρρακωμένος εμφανίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών ο σύζυγος της εκλιπούσας, Ανδρέας Τσούνης ο οποίος στάθηκε σαν βράχος δίπλα της 18 ολόκληρα χρόνια. 

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Γιώργο που σήμερα (27/10) βρίσκονταν στο πλευρό του πατέρα τους για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους μητέρα.

Συντετριμμένοι όλοι οι οικείοι της, με δάκρυα στα μάτια δέχονταν τα συλλυπητήρια από τον κόσμο που έσπευσε να αποχαιρετήσει τη Φώφη Γεννηματά για τελευταία φορά.

Μία από τις πιο σπαρακτικές στιγμές όμως ήταν όταν ο σύζυγός της, όταν το φέρετρο στάθηκε μπροστά του, έσπευσε και το αγκάλιασε, δίνοντας με δάκρυα στα μάτια και απαρηγόρητος μία γροθιά.

Φυσικά και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι πλέον η σύζυγός του δεν είναι εκεί κοντά του αλλά έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, νικημένη από την ασθένειά της.

Ο γιος της, ο 17χρονος Γιώργος, αναμένεται να εκφωνήσει επικήδειο για τη μητέρα του, ενώ το ίδιο θα κάνουν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις συγκλονιστικές εικόνες μέσα από τη Μητρόπολη Αθηνών:

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ο πολιτικός κόσμος στο ύστατο «χαίρε»! (photos+videos)

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Η ανατριχιαστική εικόνα πάνω στο φέρετρο-Η ζωγραφιά και το μήνυμα 7χρονης

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: «Πνιγμένος» σε λυγμούς ο στενός συνεργάτης της, Παύλος Χρηστίδης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved