G-Politics

Νικητής από τη σκληρότερη μάχη της ζωής του ο Λεβέντης! Οι πρώτες εικόνες μετά το εξιτήριο!

Gossip-tv Team

Για παραπάνω από 70 ημέρες νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος κατάφερε σήμερα να πάρει εξιτήριο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά και να βγει νικητής από την άνιση μάχη του με τον κορονοϊό.

Όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Βασίλης Λεβέντης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρουσίασε και ένα πρόβλημα με την καρδιά του το οποίο επίσης κατάφερε να ξεπεράσει.

Η εικόνα του σήμερα, δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του παρελθόντος καθώς έχει χάσει πολλά κιλά -περίπου είκοσι- και είναι καταπονημένος από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του, όμως πλέον είναι χαρούμενος που πήρε τον δρόμο για το σπίτι του μετά από τόσες μέρες.

Όπως τόνισε και ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, ο πατέρας του κέρδισε αυτή τη μάχη όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Χρειάζεται μεγάλες προσπάθειες με φυσικοθεραπεία προκειμένου να επανέλθει στην πρότερη φυσική του κατάσταση μετά από τόσες μέρες κατάκλισης. "Είχε μεγάλη θέληση. Και οφείλω να ευχαριστήσω αυτή τη στιγμή όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν ήταν ποτέ αντιεμβολιαστής, ίσα ίσα έχει κάνει και βίντεο προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί. Ο ίδιος έχει υποκείμενα νοσήματα… Έχουμε ακόμα δρόμο».

Δείτε το βίντεο με τον Βασίλη Λεβέντη να επιστρέφει στο σπίτι του με ασθενοφόρο:

Διαβάστε επίσης:

Στα... μπουζούκια με την σύζυγό του ο Βασίλης Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης στον Αντώνη Σρόιτερ

Επικό τρολάρισμα του Λεβέντη στον Θεοδωράκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved