G-Politics

Μπόρις Τζόνσον: Για ψώνια σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη (Video)

Gossip-tv Team

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, οι υπάλληλοι και οι πελάτες σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον απερχόμενο πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπόρις Τζόνσον, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ψώνισε συνοδευόμενος από την σύζυγό του, ενώ το ζευγάρι ακολουθούσαν διακριτικά άνδρες της ασφάλειάς του.

«Εθεάθη σε ένα σουπερμάρκετ στην περιοχή εδώ να ψωνίζει μαζί με συνοδεία από κάποια αυτοκίνητα που τον πήρανε. Ευχαριστημένοι είμαστε που ήρθε και στο Δήμο μας και στην Ελλάδα γενικά και επιλεγεί για τις διακοπές του εδώ το μέρος μας», δήλωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν. Μάλιστα μια γυναίκα τον χαιρέτησε με τον Μπόρις Τζόνσον να ανταποδίδει με φιλική διάθεση.

«Απ’ ό,τι ξέρω έρχεται τακτικά στην Ελλάδα αλλά πρώτη φορά έρχεται εδώ στο Δήμου Μαραθώνος.Όντως ήταν πολύ φιλικός του ευχόμαστε να περάσει καλά όσο μπορεί καλύτερα εδώ στη χώρα μας», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένεια του διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα, έχουν εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο από το Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved