G-Politics

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έλιωσε» on air βλέποντας τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση!

Gossip-tv Team

Μια μικρή έκπληξη περίμενε την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης.

Την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτης προέβαλαν βίντεο στο οποίο μιλούσε ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτήρισε ως ένα γλυκό πλάσμα.

1675023656909-922186476-KARANASTASIS-10.jpg

«Με τη Ζωή γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης. Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός.

Μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι, υπάρχουν συγκρούσεις και η αλήθεια είναι ότι υποχωρεί πρώτη. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι», είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέφερε επίσης: «Πιστεύω στο γάμο ως νομική κατοχύρωση, η αγάπη έχει σημασία και πρέπει να νικήσει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved