Η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντα και φέτος τη κρυστάλλινη λάμψη Swarovski
Inside Stories

Η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντα και φέτος τη κρυστάλλινη λάμψη Swarovski

Και φέτος η λάμψη της Swarovski διαχέεται στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο! Στο attica, City Link μία από τις ξεχωριστές βιτρίνες επί της Πανεπιστημίου, φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχτηκε τον κόσμο με μοναδικές δημιουργίες!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο, εντυπωσιακό και χρωματιστό με πρωταγωνιστές τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τη Swarovski (μπλε και κόκκινο) δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σκηνικό που εντυπωσιάζει το κοινό που το αντικρίζει. Τα κρυστάλλινα stand που διακοσμούν με περίτεχνο τρόπο τις βιτρίνες, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα κοσμήματα Swarovski. Οι δημιουργίες της Swarovski και φέτος αποτελούν την καλύτερη επιλογή δώρου και για εσάς τους ίδιους αλλά και για τους αγαπημένους μας.

Το καταναλωτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις μοναδικές δημιουργίες του brand για ‘κρυστάλλινες’ εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών. Τα ξεχωριστά σχέδια, η κομψότητα και το στυλ των μοναδικών συνδυασμών που προσφέρουν οι δημιουργίες της Swarovski αποτελούν ξεχωριστές προτάσεις για δώρα και τα φετινά Χριστούγεννα.

Όλες οι προτάσεις της Swarovski για τις φετινές γιορτές, θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια και θα ανανεώσουν το στυλ σας προσδίδοντας έξτρα λάμψη για κάθε εμφάνιση και για κάθε περίσταση. Προτάσεις για τα δώρα των εορτών που θα σκορπίσουν χαμόγελα και θα σας δείξουν το πραγματικό νόημα των γιορτών. Οι επιλογές δώρων της Swarovski θα μεταδώσουν το μήνυμα της αγάπης ανεβάζοντας τη γιορτινή σας διάθεση και δίνοντας ξεχωριστή σημασία στο δώρο που θα κάνετε σε όλους εκείνους που αγαπάτε, αλλά και στον εαυτό στον εαυτό σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved