Στο «σκαμνί», δίχως ελαφρυντικά, ο 60χρονος σφαγέας της Τζωρμπατζάκη
Inside Stories

Στο «σκαμνί», δίχως ελαφρυντικά, ο 60χρονος σφαγέας της Τζωρμπατζάκη

Χωρίς να του αναγνωριστούν ελάφρυντικά θα καθίσει στο εδώλιο ο δολοφόνος της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, ο οποίος τον Οκτώβριο κατακρεούργησε την άτυχη 53χρονη, στην αυλή της καφετέριας που διατηρούσε στα Δειλινά του Ηρακλείου.

Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια του «θρίλερ» της στυγνής δολοφονίας.
Το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου παραπέμπει, με βούλευμά του, σε δίκη τον 60χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη νύφη του.
Το παραπεμπτικό βούλευμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον 60χρονο, ο οποίος αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του ώρα του φονικού.
Σύμφωνα με το cretalive, στο βούλευμα τονίζεται ότι ο δράστης -που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος (προφυλακιστέος)- κατακρεούργησε την πρώην νύφη του σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν εν βρασμώ, ούτε και ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς -όπως ισχυριζόταν.

Συγκεκριμένα, στο βούλευμα τονίζεται ότι όντως είχε κάνει χρήση ουσιών, αλλά την προηγούμενη νύχτα, καθώς και ότι το πρωί ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και γνώριζε τί έκανε.
Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του στον Ανακριτή, δεν είχε προβάλει περαιτέρω ισχυρισμούς και αποδέχθηκε την πράξη του.

Επιπλέον, είχε υποστηρίξει ότι η 53χρονη Μαρίνα ήταν η αιτία που η ανιψιά του, που τον φιλοξενούσε, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι προσφέροντάς του και κάποια χρήματα.

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και πάσχει από πολιομυελίτιδα, ζούσε στο σπίτι της ανιψιάς του και μάλιστα φέρεται ότι πρόσεχε τα δύο παιδιά της.
Θεώρησε, λοιπόν, ότι η Μαρίνα του στέρησε ό,τι είχε και δεν είχε, που δεν ήταν άλλο από αυτή την οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved