Κηδεία Αντώνη Λιβάνη: Το τελευταίο αντίο στον γνωστό εκδότη και πολιτικό (photos)
Inside Stories

Κηδεία Αντώνη Λιβάνη: Το τελευταίο αντίο στον γνωστό εκδότη και πολιτικό (photos)

Ο Αντώνης Λιβάνης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών και τον αποχαιρέτησαν σήμερα (16/09) συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι.

Η εξόδιος ακολουθία του γνωστού πολιτικού και εκδότη, τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ενώ η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Στο τελευταίο «αντίο» παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και πλήθος κόσμου.
Είπαν το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά και το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο Δήμος παραχώρησε τάφο τιμής ένεκεν στο Α' Νεκροταφείο για την ταφή του Αντώνη Λιβάνη.

«Ο εκλιπών επί πολλές δεκαετίες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας, ίδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, ενώ έφηβος ακόμη καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς κατακτητές», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του Αντώνη Λιβάνη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved