Χρονικό φρίκης στην δολοφονία της 22χρονης στην Καστοριά
Society

Χρονικό φρίκης στην δολοφονία της 22χρονης στην Καστοριά

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα η φρικιαστική δολοφονία της φοιτήτριας και παρουσιάστριας στην Καστοριά. Ο φίλος της, που είναι μάνατζερ πολύ γνωστών τραγουδιστών, την κατακρεούργησε και την πέταξε στη λίμνη της περιοχής.

Όταν οι αστυνομικοί ανέσυραν από τη λίμνη το σώμα της 22χρονης φοιτήτριας, δεν άντεξαν στην ανατριχιαστική εικόνα που αντίκρισαν. Ο σύντροφός της, που ομολόγησε σύμφωνα με την αστυνομία ότι την σκότωσε, είχε αφήσει καρφωμένο στο λαιμό της το κατσαβίδι και στην καρδιά της το στιλέτο.
Το σώμα της ήταν γεμάτο μαχαιριές. Πάνω από 10 μέτρησαν οι αστυνομικοί. Η σχέση της με τον 35χρονο μάνατζερ, λένε οι φίλοι τους, ήταν ολέθρια, καθώς τη ζήλευε παράφορα αρρωστημένα. Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε, όταν αστυνομικοί χθες το απόγευμα, είδαν τον 35χρονο μάνατζερ με το αυτοκίνητό του στο Κιλκίς. Ήταν νευρικός, είχε παράξενη όψη και τον θεώρησαν ύποπτο. Αμέσως επιχείρησαν να τον ελέγξουν.
Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και όπως ήταν φυσικό η ενέργεια του αυτή θεωρήθηκε ακόμα πιο ύποπτη. Ακολούθησε καταδίωξη και σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο επιβάτης τραυματίστηκε.
Ο 35χρονος μάνατζερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 22χρονης Ανδριάννας. Τα πρώτα πειστήρια του εγκλήματος οι αστυνομικοί τα βρήκαν στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου. Αίμα και τρίχες της κοπέλας, τους έδειχναν το δρόμο για να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της.


Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved