ΠΕΦ: Θα αλώσουν την αγορά εισαγόμενα φάρμακα από το Πακιστάν
Society

ΠΕΦ: Θα αλώσουν την αγορά εισαγόμενα φάρμακα από το Πακιστάν

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) με νέο Δελτίο Τύπου της βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτοντας τα σχέδια εξαφάνισης ενός ολόκληρου κλάδου της οικονομίας με την παράδοση των Ελλήνων στα χέρια φαρμάκων και εισαγωγέων από χώρες όπως το Πακιστάν και η Ινδία.

Οι βουλευτές έχουν αύριο να λάβουν μία σημαντική απόφαση που αφορά το σύνολο του πληθυσμού της χώρας. Θα δίνουμε στα παιδιά μας γενόσημα φάρμακα επώνυμα από επιχειρήσεις που ελέγχονται ή θα φέρνουμε φάρμακα από το Πακιστάν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Ισραήλ με χαμηλή τιμή και άγνωστη αποτελεσματικότητα.

Μακροπρόθεσμα δε, είναι απολύτως βέβαιο, ότι αφού διαλυθεί η ελληνική φαρμακοβιοηχανία οι τιμές των αμφιβόλου ποιότητας φαρμάκων θα πάνε στα ύψη! Τα επώνυμα γενόσημα φάρμακα που παράγονται στη χώρα αλλά και τα εργοστάσια παραγωγής ελέγχονται εξονυχιστικά όχι μόνο από τον ΕΟΦ αλλά και από το αμερικανικό FDA και τον ευρωπαϊκό ΕΜΑ. Τα φάρμακα του Πακιστάν από ποιόν ελέγχονται; Από τον ΕΟΦ που δεν έχει αρκετό προσωπικό σύμφωνα με τη δήλωση το κ. Τούντα;

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved