Η απίστευτη ιστορία αγάπης που έχει συγκλονίσει τον κόσμο του twitter...
Society

Η απίστευτη ιστορία αγάπης που έχει συγκλονίσει τον κόσμο του twitter...

Μάθημα ζωής είναι η ιστορία αγάπης του Αποστόλη και της Μαρίας. Οι δυο τους γνωρίζονταν από το σχολείο και ζούσαν μαζί, ο Αποστόλης όμως «χτυπήθηκε» από την επάρατη νόσο και σήμερα -δυστυχώς- άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ίδιος μέσω του Twitter, όλο αυτό το διάστημα που πάλευε για τη ζωή του το μόνο που ζητούσε ήταν πριν «φύγει» από τη ζωή να μάθει όλος ο κόσμος, με κάθε τρόπο την αγάπη του για τη Μαρία.

«Φυσικά και σκέφτομαι το θάνατο. Τυπικά τουλάχιστον οι πιθανότητες επιβίωσης στον αγώνα μου είναι σημαντικά εναντίον μου. Σε στιγμές φιλοσοφίας όμως καταλαβαίνω το εξής: είμαστε όντα περίεργα αγαπητέ. Ο θάνατος μου θα έρθει -μάλλον- είτε στον ύπνο μου, είτε σε κάποιο κώμα, είτε με κάποια ανακοπή, στα πλαίσια του καρκίνου. Μάλλον.

Υπάρχουν ελπίδες να σκάσω από το φαγητό νωρίτερα. Μετά το θάνατό μου όμως για μένα μαύρο. Ένας βαθύς ασυνείδητος ύπνος. Μετά τίποτα. Ούτε ανησυχία, ούτε σκέψεις, ούτε πόνος, ούτε φόβος, ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, ούτε γέλιο, ούτε κλάμα. Τίποτα. Τότε τι φοβόμαστε;

Τι μας νοιάζει το μετά αν δεν θα είμαστε εκεί για να το αντιληφθούμε; Καταλήγω ότι απλώς κάποιους τους αγαπάμε πιο πολύ από εμάς. Φοβάμαι περισσότερο πια για το τι θα απογίνουν οι άλλοι, κάποιοι περισσότερο από άλλους. Για τον πόνο που θα τους προξενήσω, το ότι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα για να το πάρω πίσω. Δεν είμαστε τόσο εγωιστικά όντα τελικά. Υπάρχει και η άλλη βέβαια όψη, άκρως εγωιστική. Γιατί να συνεχίζει η ζωή να «ζείται» -παθητική κι ας μην υπάρχει- αν δεν είμαι εγώ στον κόσμο.

Τι μέρες, νύχτες, χαμόγελα, στιγμές με πλεγμένα χέρια, παιχνίδια στην κουζίνα, αδιάφορους καυγάδες, βόλτες στην καλοκαιρινή Αθήνα, ταινίες, βιβλία, μουσικές θα χάσω.

Γράφοντας το παραπάνω, βούρκωσα στις δύο τελευταίες σειρές. Τελικά είμαστε εγωιστές. Θέλω να μείνω κι άλλο εδώ» έγραφε σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο blog του ο Αποστόλης ο οποίος κατέγραφε τις σκέψεις του τις δύσκολες ημέρες που πέρασε και έδινε δύναμη σε άλλους ανθρώπους που τραβάνε τον δικό τους Γολγοθά.

Ο κατά το τwitter @moloch82 Αποστόλης, κοινοποιούσε καθημερινά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου τις σκέψεις του.

«Σήμερα κάποιος μας έμαθε τη σημαίνει αγάπη κ ανθρωπιά. Ας το κουβαλάμε κ ας το δείχνουμε κάθε μέρα όχι μόνο σήμερα», «Όταν η αγάπη νικάει τον θάνατο», «Αποτελεί παράδειγμα για όλους μας», «Και κάπως έτσι ξαναθυμάσαι το αυτονόητο. Ότι πίσω από τα άβαταρς κρύβονται άνθρωποι», είναι μόνο μερικά από τα tweets για τον έρωτα των δύο νέων στο Hastag #TolislovedMaria, το οποίο «ξεχείλιζε» και πριν αλλά και μετά τον θάνατό του με μηνύματα.

Σήμερα, όλη τη μέρα στο time line του υπάρχει μόνο η ανάρτηση για τον χαμό του Αποστόλη και για την αγάπη του για τη Μαρία. Eπώνυμοι και ανώνυμοι άνθρωποι που τον ήξεραν και άνθρωποι που δεν τον γνώρισαν ποτέ γράφουν μόνο για την απίστευτη δύναμη του Αποστόλη, τη μάχη που έδινε καθημερινά με τον καρκίνο και την αγάπη του για τη Μαρία. Το #TolislovedMaria ανέβηκε στην κορυφή των top Hastags παγκοσμίως και όλος ο κόσμος έμαθε για την αγάπη του Τόλη και της Μαρίας. Αυτή ήταν και η τελευταία του επιθυμία: Η ιστορία του να γίνει γνωστή με κάθε τρόπο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved