Νικόλαος Ρωμανός: Ο γιος της συγγραφέως, Παυλίνας Νάσιουτζικ ανάμεσα στους συλληφθέντες
Society

Νικόλαος Ρωμανός: Ο γιος της συγγραφέως, Παυλίνας Νάσιουτζικ ανάμεσα στους συλληφθέντες

Γόνοι γνωστών οικογενειών που μεγάλωσαν στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας και σπούδασαν στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία είναι οι τρεις από τους τέσσερις δράστες που συνελήφθηκαν από τις Αρχές για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης,

αλλά και για την συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της φωτιάς». Ανάμεσά τους και ο Νικόλαος Ρωμανός, γιος της Παυλίνας Νάσιουτζικ!


Μετά από την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή του Αμαρουσίου τηλεφώνησε στην αστυνομία καθώς είχε αναγνωρίσει τον Νίκο Ρωμανό ως το άτομο που εμφανίστηκε και νοίκιασε το σπίτι με πλαστά στοιχεία.
Από την αστυνομία, εκτιμάται ότι πρόκειται για ένα ακόμα κρησφύγετο της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς το οποίο νοικιάστηκε πριν από ένα μήνα.
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν αρκετά στοιχεία, ανάμεσα σ' αυτά υλικά συναρμολόγησης εκρηκτικών μηχανισμών, πλαστικοποιητής όχι όμως και εκρηκτικές ύλες.


Να αναφέρουμε ότι 20χρονος Νίκος Ρωμανός είναι εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, που είχε πρωταγωνιστήσει το 1984 στο αποκαλούμενο έγκλημα στο Κολωνάκι, και γιος της συγγραφέας Παυλίνας Νάσιουτζικ!

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν τα αποτυπώματα του 20χρονου με αποτυπώματα που βρέθηκαν σε σταθερά και κινητά αντικείμενα σε δύο διαμερίσματα, που χρησιμοποιούσε ως γιάφκες η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», στην Καλλιθέα και το Βόλο και θα οδηγηθεί στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας την Δευτέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved