Ακρωτηριάστηκαν και οι δυο γιοι της στην τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη
Society

Ακρωτηριάστηκαν και οι δυο γιοι της στην τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη

Η ιστορία της Liz Harden συγκλονίζει , αφού οι δυο γιοι της έχασαν το ένα από τα δυο πόδια τους στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Η Liz Harden είναι μητέρα 5 παιδιών η οποία όταν έμαθε τι συνέβη στα παιδιά της «πάγωσε» . Οι δυο γιοι της είχαν πάει να παρακολουθήσουν έναν φίλο τους , ο οποίος είχε πάρει μέρος στον Μαραθώνιο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

«Μαμά, έχω χτυπήσει πολύ άσχημα», της είπε ο 31χρονος γιος της, που βρισκόταν σε ασθενοφόρο, καθ' οδόν προς το νοσοκομείο. Στο τηλέφωνο, ο γιος της της είπε ότι είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα στα πόδια από την έκρηξη, ενώ δεν ήξερε πού ήταν ο 33χρονος αδελφός του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν δίπλα του.
«Ποτέ μου δεν φαντάστηκα, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου, ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μας συμβεί. Ποτέ», δήλωσε η Liz Harden έξω από το νοσοκομείο και συνέχισε: «Ένιωσα να χάνω τις αισθήσεις μου, να λιποθυμώ».
Στο νοσοκομείο έφτασαν αμέσως φίλοι και συγγενείς, για να συμπαρασταθούν στους τραυματίες. Η σύντροφος του μικρότερου γιου της, έχει επίσης υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την έκρηξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved