O πεντάχρονος καπνιστής έκοψε το τσιγάρο κι άρχισε το φαγητό!
Society

O πεντάχρονος καπνιστής έκοψε το τσιγάρο κι άρχισε το φαγητό!

Παγκόσμιο σοκ είχαν προκαλέσει πριν τρία χρόνια οι φωτογραφίες του δίχρονου τότε, Aldi Rizal, με το τσιγάρο στο στόμα!

Σήμερα ο πεντάχρονος Aldi, γίνεται για ακόμη μια φορά πρώτο θέμα των ξένων μέσων αφού καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φαγητού. Μπορεί ο μικρός πλέον να μην καπνίζει - έπειτα από θεραπεία - αλλά τρώει υπερβολικά.
Ένα νέο ντοκιμαντέρ καταγράφει την καθημερινή ζωή της οικογένειας και αποκαλύπτει πώς ζει ο Aldi, χωρίς τσιγάρο, αλλά με πολλά κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό.
«Οταν πρωτοέκοψε το κάπνισμα ζητούσε πολλά παιχνίδια. Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο αν δεν του δίναμε αυτό που ήθελε. Γι' αυτό του δίναμε τσιγάρα στην αρχή, λόγω των ξεσπασμάτων και του κλάματος. Τώρα δεν του δίνω τσιγάρα αλλά τρώει πολύ» λέει η μητέρα του.

Οι γονείς του Aldi, όπως αναφέρει το iefimerida, επιχειρούν να τον οδηγήσουν στη συνήθεια μιας καλής διατροφής ώστε να χάσει βάρος. «Θα έπρεπε να ζυγίζει από 17 έως 19 κιλά και είναι ήδη 24» λέει η διατροφολόγος. « Είναι δύσκολο για την οικογένεια, η μαμά πιστεύει πως είναι ένα κακομαθημένο παιδί, αν απλά του απαγορεύσει το φαγητό θα είναι πολύ δύσκολα. Θα χρειαστεί συνεργασία από όλους στο σπίτι. Του δίνουν τρία κουτιά ζαχαρούχο γάλα την ημέρα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved