Συγκλόνισε η μητέρα της Μυρτούς στο δικαστήριο!
Society

Συγκλόνισε η μητέρα της Μυρτούς στο δικαστήριο!

Την ενοχή του «δράκου» της Πάρου, Αχμέτ Βακάς πρότεινε ο εισαγγελέας, για την κακοποίηση της 15χρόνης Μυρτούς,  στο δικαστήριο της Σύρου, όπου διεξάγεται η δίκη.

«Εξάντλησε την κτηνωδία του» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας: «Υπήρχε παράλληλος δόλος. Ήθελε και να κλέψει το κινητό και να βιάσει... Η μάνα ήταν συγκινητική και γλαφυρή στην περιγραφή της. Δεν τον θεωρώ ένοχο, επειδή είναι Πακιστανός ή αλλοδαπός. Γιατί λίγους μήνες μετά, θυμόμαστε την περίπτωση στην Ξάνθη, όπου Έλληνας βίασε και έκαψε ζωντανή την κοπέλα έξω από το σπίτι της. Είναι ένοχος για την κτηνωδία που προκάλεσε και αυτό οφείλεται στον ίδιο τον άνθρωπο, την ψυχή του, το χαρακτήρα του. Να ευχηθώ καλό κουράγιο στην οικογένεια της Μυρτούς».

Διαβάστε την συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας στο δικαστήριο της Σύρου!

«Πήγαμε στην Πάρο επειδή η μεγάλη μου κόρη είχε ψυχικά κουραστεί από τις Πανελλαδικές εξετάσεις! Ήθελε να πάει με τις φίλες της διακοπές αλλά εγώ φοβόμουν! Έτσι αποφασίσαμε να πάμε όλοι μαζί για να προσέχω τη μεγάλη μου κόρη! Είχα και το αυτοκίνητο μαζί μου οπότε ο,τι και αν χρειάζονταν και τα άλλα παιδιά, θα ήμουν δίπλα τους! Εκείνη την ήμερα καθόμασταν στην παραλία, η Μυρτώ ως υστερικά συντηρητικό και μη κοινωνικό άτομο δεν ήθελε να βγάλει τα ρούχα της και να κολυμπήσει! Μου ζήτησε να πάει μια βόλτα! Οχι της είπα!

-Γιατί μαμά; είπε η Μυρτώ.

- Γιατί παιδί μου είναι ένας μαυριδερός και συνέχεια κοιτάζει προς τα εδώ και με φοβίζει. Και θα φύγουμε σε λίγο.

- Πού είναι τώρα, δεν τον βλέπω, είπε η Μυρτώ

- Έφυγε προς τα επάνω παιδί μου, της είπα

- Εντάξει, θα είμαι εδώ στα βράχια και θα ακούω μουσική. Μόλις μαζέψεις τα πράγματα φώναξε με ή τηλεφώνησε μου και θα έρθω...

Αμέσως ξεκίνησα να την ψάχνω μαζί με τη μεγάλη μου κόρη. Φτάσαμε στα βράχια και μου λέει η κόρη μου:

- Μαμά, είναι ένας περίεργος άνθρωπος εδώ κάτω.

- Μήπως είναι η Μυρτώ; ρώτησα

- Οχι δεν νομίζω, είπε το κορίτσι μη μπορώντας να αναγνωρίσει την ίδια της την αδερφή!

Όταν πλησίασα το σημείο είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο. Έβλεπα παντού αίμα. Παρά πολύ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό, πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Πρησμένο και αυτό και ματωμένο. Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή! Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου είναι κλινικά νεκρό. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο, όλο της το πρόσωπο ήταν σπασμένο. Τέσσερις μήνες μετά το συμβάν πήγα πάλι στο ίδιο σημείο! Ήθελα να το δω. Ήθελα να δω το μέρος που κακοποιήθηκε το παιδί μου. Παρόλο που έβρεξε και η θάλασσα ξέβραζε τα νερά της, τα βράχια είχαν ακόμα το αίμα του παιδιού μου! Εννέα φιάλες αίμα της χορηγήσαν στο νοσοκομείο».

Διαβάστε τι είπε στην απολογία του ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς:

- Ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη από τη Μυρτώ, τη μαμά της και τον πατέρα της. Δεν ήξερα τι έκανα. Ρωτήστε για μένα στο Πακιστάν, έχω καθαρό ποινικό μητρώο.

- Σχετικά με την ηλικία μου, μάλλον έκανα λάθος την πρώτη φορά που με ρώτησαν. Γεννήθηκα στις 27 Απριλίου του 1994. Ένα χρόνο πριν το συμβάν ήρθα στην Ελλάδα. Δούλευα περιστασιακά ως βοηθός οικοδόμου, και μετά πήγα στην Πάρο και δούλευα στον κήπο του ξενοδοχείου. Καθάριζα και μάζευα τα σκουπίδια. Τον πρώτο καιρό έπαιρνα 400 ευρώ το μήνα και δούλευα σχεδόν όλες τις μέρες. Την επόμενη σεζόν πληρωνόμουν 450 ευρώ το μήνα.

Πρόεδρος: Πότε την είδες πρώτη φορά;
Πακιστανός: Περνούσα το δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω.
Πρόεδρος: Πώς της πήρες το κινητό;
Πακιστανός: Έκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω. Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα. Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Έπεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της.
Πρόεδρος: Την είχες χτυπήσει προηγουμένως;
Πακιστανός: Όχι
Πρόεδρος: Αντιστάθηκε στο βιασμό;
Πακιστανός: Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα.
Πρόεδρος: Της έκλεισες το στόμα; Της έπιασες τα χέρια;
Πακιστανός: Με το ένα χέρι την κρατούσα από το λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα. Ζητώ συγγνώμη.
Πρόεδρος: Είχε τις αισθήσεις της;
Πακιστανός: Φώναξε δυο-τρεις φορές
Πρόεδρος: Γιατί σταμάτησε να φωνάζει;
Πακιστανός: Δεν ξέρω. Μετά τελείωσα και πήγα να φύγω, αλλά με έπιασε με το χέρι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved