Το σπαρακτικό μήνυμα του Γρίμπιλα : «Από τη στιγμή που πέταξε το αγγελούδι μου, ο Κώστας που ξέρατε «πέθανε»
Society

Το σπαρακτικό μήνυμα του Γρίμπιλα : «Από τη στιγμή που πέταξε το αγγελούδι μου, ο Κώστας που ξέρατε «πέθανε»

Σπαρακτικά λόγια από τον Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος πριν από οκτώ μήνες έχασε την κορούλα του.

Ανήμερα της γιορτής του και με αφορμή όλες τις ευχές που δέχτηκε από τους φίλους του, ο δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Με αφορμή τις ευχές σας για τη γιορτή μου, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω όλους για τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που στέλνετε όλον αυτόν τον καιρό που ζω τον δικό μου Γολγοθά και παράλληλα να ζητήσω συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε κανένα μήνυμα ή τηλεφώνημα ακόμη και σε εκείνα των ΦΙΛΩΝ μου.
Οι περισσότεροι απορείτε αν είμαι καλύτερα ,γεμάτοι αγωνία ρωτάτε αν προσέχω τον εαυτό μου.... Φίλοι μου θα είμαι απόλυτα ειλικρινείς μαζί σας ΧΩΡΙΣ να θέλω να νιώσετε λύπη για εμένα. Με την γέννηση της Κωνσταντίνας έμαθα τι πραγματικά σημαίνει αγάπη , ευτυχία, ζωή! Η κόρη μου κάλυψε όλα μου τα θέλω!
Η αλήθεια λοιπόν είναι πως από τη στιγμή που πέταξε το αγγελούδι μου μέσα από την αγκαλιά μου, ο Κώστας που ξέρατε πέθανε! Με την Κοίμηση της κόρης μου έχασα τα πάντα!!!
Όχι δεν έχασα την πίστη μου Στον Θεό, μέχρι σήμερα Τον δοξάζω και Τον ευχαριστώ που με ευλόγησε δίνοντας μου την ευκαιρία να γίνω πατέρος της Κωνσταντίνας και γνωρίζω πως μια μέρα θα ξανά συναντήσω το παιδί μου & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ γι ´ αυτό και ακόμη ζω.
Όμως ως άνθρωπος ζω το τώρα και το τώρα είναι πολύ ζόρικο. Δεν υπάρχει χειρότερο οκτώμισι μήνες να λες καλημέρα και καληνύχτα στο παιδί σου μυρίζοντας τα ρούχα του και να φιλάς φωτογραφίες. Σε σκοτώνει η αίσθηση το να νιώθεις δεμένος με αλυσίδες σε μια καρέκλα ανήμπορος να κάνεις κάτι για να φέρεις πίσω το παιδί σου...
Από τα βάθη της ΜΑΤΩΜΕΝΗΣ μου καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα λόγια αγάπης και παρηγοριάς , ελπίζοντας πάντα στην κατανόηση σας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved