Συγκλονίζει η μαρτυρία της φίλης της Φαίης: «Η Μαριαλένα τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε αν δεν χώριζε την αδερφή της»
Society

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φίλης της Φαίης: «Η Μαριαλένα τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε αν δεν χώριζε την αδερφή της»

Η υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα έχει ταράξει την ελληνική κοινωνία.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τη καλύτερη φίλη του θύματος να αποκαλύπτει ότι η αδερφή της Φαίης απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η Δάφνη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «realnews» είχε καταθέσει τον ρόλο που έπαιξε η αδερφή της Φαίης στους καβγάδες του ζευγαριού.

«Ο Στεφανάκης γινόταν καταπιεστικός με την Φαίη και τσακώνονταν συχνά, και δεν την άφηνε να βγαίνει έξω μόνη της τις περισσότερες φορές. Η Μαριαλένα έλεγε επίσης στον Στεφανάκη ότι αν δεν χωρίσει με την Φαίη, θα αυτοκτονούσε και τον παρακαλούσε να φύγουν μακριά για να ζήσουν τον υποτιθέμενο έρωτά τους. Ο Στεφανάκης είχε δεσμό με την Φαίη και την παρουσίαζε παντού ως σχέση του. Κάποια στιγμή ο Στεφανάκης άρχισε να έχει ερωτικές σχέσεις με τη Μαριαλένα. Η Φαίη το υποψιαζόταν και κάποια στιγμή ο Στεφανάκης το παραδέχτηκε, είπε στην Φαίη ότι θα ξεκόψει με την Μαριαλένα και η Φαίη τον συγχώρεσε. Η Φαίη μου εμπιστευόταν ότι η Μαριαλένα έβαζε λόγια στον Στεφανάκη σε βάρος της, λέγοντάς του ότι παίρνει ψυχοφάρμακα, ότι έχει πάει με φίλους του Στεφανάκη, ότι έχει χωρίσει παντρεμένα ζευγάρια και ότι κάνει τα χειρότερα», κατέθεσε η καλύτερη φίλη της Φαίης ενώ διέψευσε τους ισχυρισμούς της Μαριαλένας για ροζ βίντεο με το οποίο την εκβίαζε ο κατηγορούμενος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved