Η απολογία του σατανιστή που σόκαρε τον ανακριτή: «Πίστευα ότι ήμουν νεκρός, ο ίδιος ο χάρος»
Society

Η απολογία του σατανιστή που σόκαρε τον ανακριτή: «Πίστευα ότι ήμουν νεκρός, ο ίδιος ο χάρος»

Ο 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας οδηγήθηκε στον ανακριτή και απολογήθηκε.

Μαζί του ήταν ο συνήγορός του, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπισή του, αφού με τον πατέρα του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου τον συνδέει μια φιλία 22 χρόνων. Ο νεαρός χθες νωρίς το πρωί βρέθηκε στον 19ο τακτικό ανακριτή και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. «Είσαι δικός μας. Σκότωσε για μας. Άκουγα φωνες και έβλεπα μαύρες οπτασίες που πίστευα ότι είναι δαίμονες ή ο ίδιος ο διάβολος. Από την ηλικία των 18 ετών αυτές οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου μου έλεγαν να σκοτώσω. Οι ίδιες οπτασίες έρχονταν σαν εφιάλτες στον ύπνο μου και με έπιαναν από τον λαιμό. Όσο πλησίαζε το Πάσχα , οι φωνές αυτές δυνάμωναν. Το Μεγάλο Σάββατο μάλωσα με την οικογένειά μου και άκουσα πάλι αυτές τις φωνές. Όταν είδα την άτυχη γυναίκα το θεώρησα σημάδι», υποστήριξε σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα στην απολογία του ο 22χρονος και αποκάλυψε ότι είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 30 κιλά από την χρήση ναρκωτικών ουσιών. «Από την ηλικία των 14 ετών άρχισα να εισπνέω βενζίνη. Έβρεχα ένα πανί με βενζίνη και το κρατούσα στη μύτη μου καθώς εξατμιζόταν. Στην συνέχεια ξεκίνησα να κάνω χρήση χασίς".

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως πολλές φορές είχε επιτεθεί και στην οικογένεια του.
«Πίστευα ότι ήμουν φάντασμα, νεκρός, ο ίδιος ο χάρος. Μάλωνα συχνά με τους γονείς μου και πίστευα ότι ο αδελφός μου με μισεί. Άλλες φορές γινόμουν αυτοκαταστροφικός και έσβηνα τσιγάρα στα χέρια μου. Δεν ήθελα να βρίσκομαι με κόσμο και πίστευα ότι ήθελαν να μου κάνουν κακό. Μια μέρα πριν από δύο χρόνια έσπρωξα τον πατέρα μου, με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από το χοντρό κρύσταλλο της μπαλκονόπορτας. Τότε εκείνος μου ζήτησε βοήθεια, αλλά αντί να φωνάξω ασθενοφόρο, άρχισα να τον κλοτσάω. Ο πατέρας μου φώναξε την Αστυνομία και με κράτησαν μέχρι να περάσει η επήρεια των ναρκωτικών. Όταν συνήλθα ούτε καν θυμόμουν αυτό που συνέβη. Λίγο καιρό μετά τον ξαναχτύπησα, αλλά ούτε και τότε θυμόμουν το περιστατικό», είπε και συνέχισε:
«Όταν άρχισα να κάνω σκληρά ναρκωτικά, το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Μια μέρα που μάλωσα με τον αδελφό μου, πήρα ένα σπασμένο μπουκάλι και το έβαλα στον λαιμό της μητέρας μου, απαιτώντας να φύγει από το σπίτι ο αδελφός μου. Τελικά μπήκε στη μέση ο πατέρας μας και με ηρέμησε», αποκάλυψε., LSD, ηρεμιστικών για να καταλήξω να κάνω χρήση σκληρών ναρκωτικών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved