Απίστευτες αποκαλύψεις στην εκπομπή της Νικολούλη για τον μικρό Μπεν!
Society

Απίστευτες αποκαλύψεις στην εκπομπή της Νικολούλη για τον μικρό Μπεν!

Η ιστορία με την απαγωγή και εξαφάνιση του μικρού Μπεν έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και όχι μόνο εδώ και 24 χρόνια.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, κάνανε μια νέα αποκάλυψη για την υπόθεση που κάνει το γύρο του Βρετανικού Τύπου και δρομολογεί νέες εξελίξεις στις έρευνες
Έλληνας επιχειρηματίας που βρέθηκε στη φυλακή για οικονομικούς λόγους, αποφάσισε να μιλήσει 24 χρόνια μετά. Ο άνδρας ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» ότι ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, απήχθη από Ρομά.
Ο επιχειρηματίας που ζει στη Γερμανία, είπε στο «Τούνελ» ότι γνωρίζει το όνομα της οικογένειας που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή. Ρομά που είχε στενή επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια των απαγωγέων, του μετέφερε αυτή την πληροφορία όταν βρισκόταν στη φυλακή, την περίοδο του 1996. Του είπε πως αυτοί που απήγαγαν τον Μπεν, τον βρήκαν μόνο του στο δρόμο, τον κοίμισαν και τον έκρυψαν στην καρότσα φορτηγού κάτω από τα καρπούζια που πουλούσαν. Μ' αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να φύγουν από το νησί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο Άγγλος Δημοσιογράφος που ασχολείται για χρόνια με την υπόθεση, είχε απευθύνει μέσω του «Τούνελ» έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη ένας νεαρός που υποστήριξε πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν και κυρίως τα σημάδια που είχε και το μικρό αγοράκι εκ γενετής. Ο ίδιος τέθηκε στη διάθεση της οικογένειας που του ζήτησε να δώσει δείγμα DNA.
Πηγή: anikolouli

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved