Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αν ήμουν δικαστής…»
Society

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αν ήμουν δικαστής…»

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη, που υπέμεινε τόσα βασανιστήρια και ταπεινώσεις από μια ομάδα συμφοιτητών του.

«Αντε πήγαινε τώρα και πες στη μάνα του Βαγγέλη ότι αυτά τα παιδιά κάνανε πλάκα. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι αν κληθούν να πληρώσουν αυτά τα παιδιά που έκαναν -ό,τι έκαναν- στον Βαγγέλη, με την ίδια ποινή θα πρέπει να πληρώσουν και οι γονείς τους. Που αδιαφόρησαν γι' αυτά. Αν ήμουν δικαστής, ό,τι ποινή έδινα σε αυτά τα παιδιά, την ίδια θα έδινα και στους γονείς τους. Όσο αναγκαίο είναι να μάθει ένα παιδί να μη γιουχάρει, να μην ασκεί βία, το ίδιο αναγκαίο είναι και για τους μεγάλους» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
«Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλον. Θα σου πω μια περίπτωση που αναφέρεται στην παράσταση και προσωπικά τη βρίσκω συγκλονιστική. Είναι ένας πελάτης που για να νιώσει ευτυχισμένος και ισορροπημένος ζητάει να ξεφτιλίσει αυτό που τόσα χρόνια κράζει. Για να μην ξεσπάσει στην οικογένειά του, στα παιδιά του, στη δουλειά του, ζητάει να ξεφτιλίσει μια τραβεστί. Είναι μια περίπτωση που πολύ πιθανόν να είναι γραμμένη από μια αληθινή ιστορία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved