Aρχιμανδρίτης  σε ρόλο… σκηνοθέτη
Society

Aρχιμανδρίτης σε ρόλο… σκηνοθέτη

Στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Ιωνία, ένας δραστήριος ιερέας, ο αρχιμανδρίτης Δανιήλ Γκαμουλάκος έχει αναλάβει τον σημαντικό ρόλο του σκηνοθέτη.

Με τις κατευθύνσεις, τις οδηγίες και τον σεβασμό στην προσέγγιση του έργου και των ρόλων που κάθε φορά καλούνται να ενσαρκώσουν, κάνει τους ηθοποιούς του καλύτερους. Ολα αυτά αναγνώρισαν και οι θεατές που αγκάλιασαν την παράσταση «Φαύστα» του Μποστ (Χρύσανθου Μποσταντζόγλου), την οποία παρουσίασε ο ερασιτεχνικός θίασος το τριήμερο 24, 25 και 26 Απριλίου στο αμφιθέατρο του 3ου Ενιαίου Λυκείου και ΙΕΚ Νέας Ιωνίας. Το θερμό χειροκρότημα του κοινού και η επιθυμία των συντελεστών να αποτίσουν φόρο τιμής στον συνθέτη Βασίλη Δημητρίου, που χάρισε τη μουσική του στην παράσταση προτού φύγει ξαφνικά από τη ζωή, ανεβάζουν στη σκηνή τα παιδιά και αυτό το Σαββατοκύριακο, για ακόμη δύο παραστάσεις, στις 19.30.
Την ομάδα αποτελούν παιδιά από την ενορία της Νέας Ιωνίας: «Τα παιδιά είναι ηλικίας 17-27 χρόνων. Ολοι της ενορίας, που έχουν βρει τους κώδικες επικοινωνίας μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να περνάμε πολύ όμορφα καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Εμείς φτιάξαμε και τα σκηνικά της παράστασης και σχεδιάσαμε τα κοστούμια! Μας βοήθησαν και αρκετοί ενορίτες που πίστεψαν στο έργο μας, γι' αυτό πιστεύουμε πως έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα βάσει των δυνατοτήτων μας. Βέβαια, το μεγάλο ευχαριστώ και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας τη χρωστάμε όλοι στον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ Παπανικολάου, που όχι μόνο δέχτηκε να δημιουργήσουμε την ομάδα αυτή, αλλά και αγκάλιασε τα παιδιά με τέτοιο τρόπο, που αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς, τους υπηρέτες του Θεού» λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο αρχιμανδρίτης Δανιήλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved