Ποιος είναι ο δολοφόνος του Βαγγέλη Γιακουμάκη;
Society

Ποιος είναι ο δολοφόνος του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Ποιος τελικά δολοφόνησε τον άτυχο σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, αμφισβητώντας την αρχική εκτίμηση που μιλούσε για αυτοκτονία, άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, χωρίς να προσωποποιεί την κατηγορία, καθώς επίσης και δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ΄ εξακολούθηση, παραπέμποντας την υπόθεση στην κύρια ανάκριση.
Για την περίπτωση της ανθρωποκτονίας η δίωξη είναι in rem, δηλαδή δεν στρέφεται προς κάποιον συγκεκριμένα και είναι ρόλος της κύριας ανάκρισης, αν υπάρχει δολοφόνος, να τον ανακαλύψει εξετάζοντας όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία.
Μεταξύ αυτών είναι οι καταθέσεις, οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ. και η έκθεση του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη. Όσο δε για την πρόκληση των επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ΄ εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας κατ΄ εξακολούθηση, οι κατηγορίες είναι προσωποποιημένες και αφορούν τα γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλακτομική Σχολή πριν από την μοιραία ημέρα της εξαφάνισής του.
Ο ποινικολόγος Δημήτρης Μπούκας μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα, έκανε λόγο για "ηθική δικαίωση της οικογένειας Γιακουμάκη".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved