Ματωμένη μπαλάντα: Αυτοκτόνησε αστυνομικός ζητώντας το «Έλεγα» του Χολίδη (Nassos blog)
Society

Ματωμένη μπαλάντα: Αυτοκτόνησε αστυνομικός ζητώντας το «Έλεγα» του Χολίδη (Nassos blog)

Ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας δυνατός πυροβολισμός σκόρπισε πανικό σε γνωστό μπαρ στο κέντρο του Μενιδίου

όταν ένας 28χρονος αστυνομικός από την Άρτα, τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο κι αυτοκτόνησε όντας απογοητευμένος από την πρώην κοπέλα του. Ο αστυνομικός και η κοπέλα διατηρούσαν σχέση μέχρι που η κοπέλα αποφάσισε να διακόψουν.Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τον νεαρό ο οποίος δεν ήταν σύμφωνος. Στον κύκλο του λέγεται πως το τελευταίο διάστημα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο σε σημείο που από τη στενοχώρια του είχε χάσει 15 ολόκληρα κιλά σε διάστημα δύο μηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατόβραδο τηλεφώνησε στην κοπέλα και την παρακάλεσε να πάει να τον συναντήσει στο μαγαζί που βρισκόταν για να διασκεδάσει. Μόλις εκείνη πήγε στο μαγαζί έπειτα από πολύ πίεση, εκείνος της είπε: «Έλα να σου δείξω τι θα κάνω».
Αμέσως βρέθηκε στον DJ και ζήτησε να παίξει το «Έλεγα» του Χρήστου Χολίδη και μόλις η κοπέλα γύρισε την πλάτη της και δεν τον κοίταζε πια, εκείνος αυτοκτόνησε. Ο θάνατος λοιπόν τον βρήκε να ακούει το τραγούδι «Έλεγα» του Χρήστου Χολίδη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved