«Πρόκειται για αντίδραση στο bullying του Ελληνικού λαού από τους Ευρωπαίους πολιτικούς»
Society

«Πρόκειται για αντίδραση στο bullying του Ελληνικού λαού από τους Ευρωπαίους πολιτικούς»

Ο Βρετανός πωλητής και φιλέλληνας, Τhom Feeney κάνει μέσω της crowdfunding campaign στο INDIEgogo έρανο πιστεύοντας πως αν κάθε Ευρωπαίος δώσει από 3 ευρώ, η Ελλάδα θα καταφέρει να σωθεί από το χρέος.

Ο πωλητής μιλώντας στον Guardian είπε: «Ξεκίνησα την εκστρατεία αυτή για να προσπαθήσω να σώσω την Ελληνική οικονομία. Με βασικές μαθηματικές γνώσεις, ανακάλυψα πως το μόνο που χρειάζεται είναι να καταθέσει όλος ο πληθυσμός της Ευρώπης, από €3.19, για να καλυφθεί το συνολικό χρέος».
Ο ίδιος σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει πως οι άνθρωποι της Ευρώπης, μπορούν να τα καταφέρουν. «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δράση», αναφέρει. Μάλιστα δεν διστάζει να δώσει τον δικό του στόχο στο project που ξεκίνησε: «Δεν πρόκειται απλά για συγκέντρωση χρημάτων, αλλά με τα “δώρα” που δίνονται, επιχειρώ να τονώσω και την Ελληνική οικονομία μέσω του εμπορίου, εξάγοντας ελληνικά προϊόντα».
Μάλιστα τόνισε: «Πρόκειται για αντίδραση στο bullying του Ελληνικού λαού από τους Ευρωπαίους πολιτικούς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους πολιτικούς στην χώρα μου. Θέλω όμως ο κόσμος να αντιληφθεί πως υπάρχει και άλλη επιλογή από την λιτότητα, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν η Angela Merkel και ο David Cameron».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved