Η μητέρα της μικρής Άννυ «σπάει» την σιωπή της μέσα από τη φυλακή: «Δεν το χωρά ακόμα ο νους μου!»
Society

Η μητέρα της μικρής Άννυ «σπάει» την σιωπή της μέσα από τη φυλακή: «Δεν το χωρά ακόμα ο νους μου!»

Η δολοφονία της μικρή Άννυ είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο ίδιος της ο πατέρας φέρεται να είναι ο δολοφόνος.

Η μητέρα της μικρούλας, η 25χρονη Δημητρίνα μίλησε στο protothema και ξέσπασε σε λυγμούς.

Μιλά για όλα όσα συνέβησαν περίπου πριν από πέντε μήνες έπειτα από την αποκάλυψη για το φρικτό τέλος της κόρης της, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

«Είμαι κλεισμένη εδώ και τόσους μήνες στη φυλακή χωρίς να φταίω για κάτι δεν έχω λόγο να είμαι στη φυλακή θέλω να με αφήσουν ελεύθερη. Να προσπαθήσω να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς το παιδί μου που έχασα και δε θα το ξαναδώ ποτέ», είπε στο protothema.gr και πρόσθεσε: «Θέλω να φύγω για πάντα από την Ελλάδα να πάω στη Γερμανία να μείνω με τον άνθρωπο αυτό που για μένα είναι και σύντροφος και πατέρας και τα πάντα για μένα αλήθεια σου το λέω είναι τα πάντα το στήριγμά μου ακόμη και τώρα στα δύσκολα όχι μόνο ηθικά αφού τηλεφωνιόμαστε σχεδόν κάθε μέρα ακόμη και χρήματα στέλνει. Έχει τη δυνατότητα την άνεση είναι η αλήθεια και αυτό που ήθελε εδώ και χρόνια που γνωριζόμαστε είναι να είμαστε μαζί. Για αυτό είχα πάει και λίγο πριν συμβούν όλα αυτά ταξίδι εκεί».

«Γύρισα με 12.000 ευρώ, μου τα έδωσε φεύγοντας για να έρθω πίσω να πάρω την Άννυ και να φύγουμε για πάντα εκεί δε με συνέδεε τίποτα με το Σάββα δεν τον ήθελα στη ζωή μου ήθελα να κάνω μια νέα αρχή», είπε, σημειώνοντας, ωστόσο, πως δυστυχώς, δεν πρόλαβε.

«Είμαι εδώ με τις αναμνήσεις μου από το παιδί μου δε θα τη ξαναδώ μου λείπει ίσως να μην έχω λόγια να πω τι αισθάνομαι. Δε μπορώ να κατανοήσω πως το έκανε αυτό ο Σάββας στο ίδιο μας το παιδί».

Όσον αφορά στον Γερμανό σύντροφό της, αποκάλυψε πως αν και εκλήθη από την Εισαγγελία Εφετών του Βερολίνου, σε επικοινωνία που είχε μαζί του χθες, της ότι δεν κατέγραψαν όλα όσα εκείνος είπε.

«Επί της ουσίας επιβεβαίωσε ότι είχαμε σχέση, άρα πως όλα όσα είπα ότι θα μέναμε μαζί ήταν αλήθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved