Στάθης Στιβακτάκης: «Σήμερα δεν θωρείς τον εχθρό! Είναι χωσμένοι!»
Society

Στάθης Στιβακτάκης: «Σήμερα δεν θωρείς τον εχθρό! Είναι χωσμένοι!»

Μόνο στο χωριό του, στους πρόποδες του Ψηλορείτη, αισθάνεται ζωντανός ο Στάθης Στιβακτάκης

«Οξω, στα όρη του τόπου μου», όπως λέει χαρακτηριστικά, νιώθει ευτυχισμένος! Είναι περήφανος νια το ιστορικό χωριό Βορίζια Ηρακλείου Κρήτης, Καθώς οι προγονοί του έδωσαν πολλές μάχες, πρώτα κατά των Τούρκων και μετά κατά των Γερμανών. Όπως περιγράφει ο 25χρονος, είχαν έρθει 2.000-3.000 πάνοπλοι Γερμανοί να αντιμετωπίσουν 21 αντάρτες, που ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια: «Από μας έπεσαν πέντε έξι και οι άλλοι πήραν τα βουνά. Οι Γερμανοί, όμως, είχαν πολλές απώλειες» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Φόβος νια εισβολή δεν υπάρχει, αλλά οι κίνδυνοι έρχονται από αλλού, όπως αναφέρει: «Τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Σήμερα δεν θωρείς τον εχθρό! Είναι χωσμένοι!»

Το αγροτικό συλλαλητήριο πού τον έκανε ξαφνικά σταρ δεν ήταν το πρώτο για τον 25χρονο μελισσοκόμο, που δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για τα δίκια του. Όπως τονίζει, όλοι οι Έλληνες πρέπει να ξεσηκωθούν, να διαδηλώσουν:. «Εγώ πάντα πήγαινα στα συλλαλητήρια. Αν δεν διαδηλώσεις, δεν γίνεται τίποτα! Και τώρα στην Αθήνα μου έλεγαν να με βγάλουν φωτογραφίες και απαντούσα ότι δεν θέλω!». Ο 25χρονος Στάθης δηλώνει ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν και η υψηλή φορολογία απειλούν ευθέως την ελληνική ύπαιθρο: «Μας λένε τώρα τι, δηλαδή; Να παρατήσουμε ό,τι κάνουμε και να φύγουμε από το χωριό, αυτό λένε!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved