Ο Στιβακτάκης ξεσπά: «Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ξεπέρασε τα όρια του κανιβαλισμού»
Society

Ο Στιβακτάκης ξεσπά: «Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ξεπέρασε τα όρια του κανιβαλισμού»

Είναι το πρόσωπο των ημερών! Ο Στάθης Στιβακτάκης με την ομορφιά του και την ειλικρίνειά του έχει κερδίσει όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες που τον στηρίζουν επειδή είναι αληθινός και γνήσιος.

-Αν σου πρόσφεραν δουλειά στην τηλεόραση ή στο χώρο του modeling θα μπορούσες να μείνεις έξι μήνες εδώ και έξι στην Κρήτη;

«Δύσκολα. Εγώ είμαι αλλιώς μαθημένος. Μένω στο χωριό γιατί το διάλεξα. Γιατί μου αρέσει όσο δύσκολη και να είναι η ζωή. Για μένα είναι τιμή να ζω στα Βορίζα, όπως και το να είμαι αγρότης. Πιστεύω ότι η επιστροφή στο χωριό σε συνδυασμό με την κατάλληλη ενθάρρυνση από την πολιτεία θα μπορούσε να αποτελέσει λύση σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που ζούμε, θα έδινε διέξοδο. Πάντα σε συνδυασμό όμως με τις κατάλληλες πολιτικές» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Αν σου έλεγαν να ποζάρεις ως μοντέλο, θα το έκανες;

«Είναι μια υποθετική ερώτηση. Δεν το έχω σκεφτεί και είναι πολύ μακριά από αυτά που θέλω στη ζωή μου. Και, κυρίως, δεν ήρθα γι' αυτό στη συγκέντρωση. Ούτε καν τη φωτογραφία που ξεκίνησε το χαμό δεν επιδίωξα. Και το ότι ασχολούνται μ' εμένα τόσο πολύ δεν μπορώ να σου πω ότι μου είναι ευχάριστο. Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο να βγω στην τηλεόραση ή να μιλήσω κάπου. Τους ρωτάω αν το θέμα μας θα είναι τα προβλήματα που μας έκαναν να έρθουμε στην Αθήνα από την Κρήτη να διαμαρτυρηθούμε και η απάντηση είναι φυσικά όχι. Γι' αυτό και δεν απαντάω. Είπαν ότι έχω μάνατζερ, ότι προωθώ τον εαυτό μου. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω από ένα συγγενή μου να απαντά στα τηλέφωνα γιατί με τρέλαναν.»

-Γιατί έχεις αφήσει μούσι, όπως οι παλιοί Κρητικοί; Είσαι νέο παιδί!

«Μου αρέσει, τι να σου πω...»

-Αν ερωτευόσουν μια Αθηναία, θα έμενες εδώ;

«Δεν νομίζω. Μπορώ να αντιστρέψω την ερώτηση: αυτή θα ήθελε να έρθει στο χωριό;»

-'Έχεις περισσότερες κατακτήσεις τώρα;

«Η τηλεόραση το έχει κάνει θέμα. Δεν τρέφω βέβαια αυταπάτες. Ξέρω ότι είναι προσωρινό και σίγουρα δεν θέλω να με προσεγγίζουν για την εμφάνιση μου. Είναι πολύ επιφανειακό. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε άγγιξε ή και ξεπέρασε τα όρια του κανιβαλισμού και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξω.»

- Βλέπεις τηλεόραση; Έχεις κάποια αγαπημένη εκπομπή ή σειρά;

«Δεν βλέπω τηλεόραση. Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα, πιο ευχάριστα και πιο δημιουργικά για να κάνω.»

- Έχεις κοπέλα;

«Δεν έχω κοπέλα.»

-Φοβήθηκες όταν ξαφνικά η φωτογραφία σου πήρε τέτοια δημοσιότητα;

«Δεν φοβήθηκα, ξαφνιάστηκα και στη συνέχεια απογοητεύτηκα από το πώς διαχειρίστηκαν κάποιοι την κατάσταση. Προσπάθησαν να με χρησιμοποιήσουν σαν προϊόν lifestyle, χωρίς να είμαι και χωρίς να επιδιώκω να μπω σε όλο αυτό.»

- Τι απεχθάνεσαι περισσότερο στη ζωή σου;

«Την ατιμία. Το δήθεν.»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved