ΣΟΚ στην ΕΡΤ3! Βρέθηκαν κρυφές κάμερες του παιδόφιλου στις γυναικείες τουαλέτες
Society

ΣΟΚ στην ΕΡΤ3! Βρέθηκαν κρυφές κάμερες του παιδόφιλου στις γυναικείες τουαλέτες

Οι αποκαλύψεις για τον 56χρονο εργαζόμενο στην ΕΡΤ3, που κατηγορείται ότι βίαζε εννιάχρονη επί δυο χρόνια «πάγωσαν» τη Θεσσαλονίκη.

Όπως σας ενημερώσαμε το «τέρας» καταχώριζε στον υπολογιστή του φωτογραφίες και βίντεο από τις εμετικές επαφές του με το άτυχο κορίτσι, που είναι κόρη ενός φίλου του!
Τον 56χρονο χωρισμένο πατέρα δυο ενήλικων παιδιών ξεσκέπασε ένας φίλος του , στον οποίο ο κατηγορούμενος έδειξε ένα βίντεο ατό οποίο ασελγούσε εις βάρος της εννιάχρονης, θέλοντας προφανώς να... διαφημίσει τη «συλλογή» του! Μόλις εκείνος παρακολούθησε το υλικό της φρίκης, κατέφυγε Στην Αστυνομία και περιέγραψε σοκαρισμένος όσα αντίκρισε.
Όμως οι αποκαλύψεις για τον 56χρονο δεν έχουν τελειωμό...

Όπως λέγεται, είχε τοποθετήσει κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του κτιρίου που στεγάζει το σταθμό. Σε εξονυχιστική έρευνα της Ασφάλειας στα γραφεία της ΕΡΤ3 την Παρασκευή εντοπίστηκαν μικροκάμερες («ψείρες») στις γυναικείες τουαλέτες. Οι κάμερες δεν είχαν γίνει αντιληπτές από το προσωπικό και κατέγραφαν τις ιδιωτικές στιγμές των υπαλλήλων. Οι δε υπάλληλοι μόλις έμαθαν για το γεγονός αυτό είναι ανάστατοι και ζητούν περισσότερες πληροφορίες από την Αστυνομία υπό το φόβο να πέσουν θύματα εκβιασμού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν γυναίκες δημοσιογράφους, οι οποίες ωστόσο ποτέ δεν τον κατήγγειλαν, καθώς δεν ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα στο σταθμό.
Ο παιδόφιλος, ο οποίος φέρεται να ήταν αλκοολικός, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στη β' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, κατά την απολογία του αρνήθηκε την πράξη του βιασμού ενώ αποδέχθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδόθηκαν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved