Σκληρές εικόνες: Βασάνισαν παίκτη ριάλιτι- Το ταξίδι των ονείρων τους μετατράπηκε σε εφιάλτη
Society

Σκληρές εικόνες: Βασάνισαν παίκτη ριάλιτι- Το ταξίδι των ονείρων τους μετατράπηκε σε εφιάλτη

Bρετανός παίκτης του ριάλιτι «Shipwrecked», ο Matthew Iovane, και η Αμερικανίδα σύντροφός του, Michelle Clemens ταξίδεψαν στην Παπούα της Νέας Γουινέας και έζησαν τον.. εφιάλτη!

Σύμφωνα με τη Sun, οι δυο τους έκαναν πεζοπορία στην ζούγκλα όταν ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με Βουσμάνους που κρατούσαν με λόγχες και μαχαίρια.

Ο παίκτης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η πρώτη μας αντίδραση ήταν να τους καθησυχάσουμε, αλλά συνειδητοποιήσαμε γρήγορα ότι κινδύνευε η ζωή μας! Είχαν ματσέτες με τεράστιες λεπίδες και ένας είχε ένα μακρύ ξύλινο δόρυ. Νόμιζα ότι μας έκλεβαν και έτσι αφήσαμε κάτω τις τσάντες μας και προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε λέγοντάς τους ότι μπορούσαν να τα πάρουν όλα. Τότε άρχισαν να μας σπρώχνουν και να μας απειλούν. Ο ένας γύρισε προς το μέρος μου και άρχισε να μου σκίζει τα ρούχα μέχρι που έμεινα γυμνός».

Και ξεκίνησαν τα βασανιστήρια. «Έκοψαν τα δάχτυλα της Μισέλ μέχρι το κόκαλο καθώς προσπαθούσε να γλιτώσει από τους κανίβαλους». Ευτυχώς κατάφεραν να δραπετεύσουν γυμνοί: «Πήραν τα πράγματά μας, ήμουν γυμνός στην πιο απομακρυσμένη ζούγκλα στη Γη και η Μισέλ αιμορραγούσε δίπλα μου φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Αλλά τίποτα δεν είχε σημασία παρά μόνο να ξεφύγουμε και έτσι τρέξαμε»
Στη συνέχεια εντοπίστηκαν από έναν άντρα, ο οποίος τους βοήθησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved