Η απίστευτη ανάρτηση της άτυχης Ανθής Λινάρδου για την ημέρα του θανάτου της
Society

Η απίστευτη ανάρτηση της άτυχης Ανθής Λινάρδου για την ημέρα του θανάτου της

Με βαθιά οδύνη και σπαραγμό οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης Ανθής Λινάρδου, την αποχαιρέτησαν σήμερα στο Κοιμητήριο στο Σχιστό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και η αδερφή της που παλεύουν να κρατηθούν για τα τρία παιδιά που άφησε πίσω της η νεαρή γυναίκα που έχασε τη ζωή της με τον πιο σκληρό τρόπο από τα χέρια του συζύγου και πατέρα των παιδιών της τη νύχτα της 9ης Ιανουαρίου.
Η ίδια δύο χρόνια πριν είχε γράψει μια ανάρτηση στο προσωπικό της Facebook για το θάνατό της που πραγματικά ανατριχιάζει. Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς πως οι περισσότερες αναρτήσεις που έχει κάνει στη σελίδα της είναι γεμάτες χιούμορ και γέλιο. Αυτή όμως τον Δεκέμβριο του 2013 είναι εντελώς διαφορετική. Τότε η Ανθή έγραφε: «Ένα ξέρω στη ζωή μου, ότι τη μέρα που θα αναγνωριστεί η αξία μου θα είναι η μέρα του θανάτου μου». Αναστατωμένη μια φίλη της της σχολίασε : «Τι λες καλέ;» για να απαντήσει τότε η Ανθή : «Τι τι λέω, την αλήθεια. Δεν έχεςι πάει σε κηδεία; εεεε όλοι δεν λένε άξιος άνθρωπος; Εεεε αυτό λέω ότι θα με αναγνωρίσουν μετά θάνατον»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved