Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον πατέρα της Άννυ:«Τη τεμάχισε βρισκόμενος σε ψυχική ηρεμία»
Society

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον πατέρα της Άννυ:«Τη τεμάχισε βρισκόμενος σε ψυχική ηρεμία»

Βίαιο, χωρίς κανένα αίσθημα πατρικής στοργής για το παιδί του και δίχως ίχνος μεταμέλειας περιγράφει το βούλευμα-καταπέλτης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας τον 27χρονο πατέρα-Χάνιμπαλ, που τεμάχισε και εξαφάνισε (σε κάδους απορριμμάτων) το πτώμα της 4χρονης Άννυ, παραμονές του Πάσχα του 2015.

Δέκα μήνες μετά την προφυλάκιση του, ο πατέρας της άτυχης μικρής εμφανίζεται στο βούλευμα ως κτήνος με τα όλα του και παραπέμπεται στο εδώλιο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Αν και αρνείται ότι σκότωσε το αγγελούδι, υποστηρίζοντας ότι τη βρήκε δίπλα του νεκρή, η ομολογία-ποταμός που έδωσε στις Αρχές (με φρικιαστικές περιγραφές) για τον τεμαχισμό, οι καταθέσεις, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες και το «μωσαϊκό» αίματος στο υπόγειο διαμέρισμα-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα αποτέλεσαν μονόδρομο για να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού και άλλα αδικήματα.

«Το γεγονός ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε εν ζωή την ανήλικη Αννυ,το σώμα της οποίας ομολόγησε ότι τεμάχισε και έβρασε, ενεργώντας πράξεις φρικιαστικές και αποτρόπαιες, χωρίς όμως να παρέχει καμία πειστική εξήγηση για το πώς επήλθε ο θάνατος αυτής, φρονούμε ότι αποτελούν περισσότερο από επαρκείς ενδείξεις, ότι ο ίδιος, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσε την Αννυ με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειες του τεμαχισμού με μαχαίρι, του βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από ιατροδικαστή το πώς αρχικά προκάλεσε τον θάνατο της» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντέμη Ντάβαρη σε καθημερινή εφημερίδα, ο ψυχίατρος διέγνωσε έλλειψη μεταμέλειας και αδιαφορία για την κακομεταχείριση άλλων, ευερεθιστότητα, επιθετικότητα, δολιότητα από επανειλημμένα ψέματα και ένα διάχυτο πρότυπο περιφρόνησης και παραβίασης των δικαιωμάτων των άλλων! Συμπέρανε ακόμα ότι δεν έπασχε από ψυχική νόσο, που θα μπορούσε να διαταράξει τη συνείδηση του, αν και ο δεύτερος ψυχίατρος που τον εξέτασε αφήνει μικρό παράθυρο αμφιβολίας.

«Χαρακτηριστική της προσωπικότητας του και της έλλειψης οιασδήποτε μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική, προκλητική απάντηση που έδωσε στον ψυχίατρο, ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στενοχώριας, που δεν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία!» σημειώνουν οι δικαστές.
Μάρτυρες περιγράφουν ως προβληματική τη σχέση του κοριτσιού με τον πατέρα, που ξεσπούσε πάνω του. Οι παππούδες της Αννυ ανέφεραν πως ο 27χρονος δεν είχε αναπτύξει αίσθημα αγάπης για το παιδί, δεν είχε πατρική συμπεριφορά και την τελευταία φορά που συνομίλησαν τηλεφωνικά με την εγγονή τους, εκείνη τους ρώτησε κλαίγοντας «γιατί αργήσατε να με πάρετε;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved