Η «διαβολική» χήρα του καπετάνιου στέλνει εξώδικα σε αστυνομικούς μέσα από τη φυλακή
Society

Η «διαβολική» χήρα του καπετάνιου στέλνει εξώδικα σε αστυνομικούς μέσα από τη φυλακή

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η χήρα του καπετάνιου, η οποία είναι κατηγορούμενη για τον φόνο του.

Η Δήμητρα Βούλγαρη έστειλε τρία εξώδικα κατά των αστυνομικών Αρχών της Ερμιονίδας, τις οποίες κατηγορεί ότι την έμπλεξαν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Η 38χρονη «σατανική χήρα» του δολοφονημένου ναυτικού Θανάση Λάμπρου «ξαναχτυπά» μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού με μήνυση εις βάρος δύο αστυνομικών του Τμήματος Ναυπλίου όπου επιμένει ότι δεν ομολόγησε ποτέ και καταγγέλλει «σωματική και ψυχολογική κακοποίηση».


Η προφυλακισμένη Δήμητρα Βούλγαρη (που έχει αποκτήσει μία κόρη με τον άτυχο ναυτικό) αρνούνταν εξαρχής ότι ομολόγησε την ανθρωποκτονία και ισχυρίζεται ότι υπέστη πιέσεις και πολύωρη εξαντλητική ανάκριση.
Η Δήμητρα Λάμπρου , σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, υποστηρίζει ότι η υπογραφή της δεν υπάρχει στο τέλος του εγγράφου με την ομολογία της και μέσα από τη μήνυσή της κάνει λόγο για βασανιστήρια στα κρατητήρια.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Άγνωστοι σε μένα άνδρες, με πολιτική περιβολή και χωρίς διακριτικά, με βομβάρδισαν με πληθώρα όχι ερωτήσεων, αλλά ρηματικών ανακοινώσεων, υπό μορφή τελεσιγράφου, του τύπου “ξέρουμε ότι εσύ το έκανες”, “μην ψάχνεις άλλοθι και δικαιολογίες”, “μίλα να σωθείς”, “κανένας δεν θα σε βοηθήσει”, φθάνοντας μέχρι του σημείου των απειλών με φράσεις όπως “ισόβια θα φας, πες κανένα παραμύθι μπας και γλιτώσεις μερικά χρόνια”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved