Υπόθεση Γιακουμάκης: Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας
Society

Υπόθεση Γιακουμάκης: Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα.

Νέες μαρτυρίες και στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο ντετέκτιβ Κωνσταντίνος Σπύρου με δική του πρωτοβουλία ασχολήθηκε με την υπόθεση και έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία. Μάλιστα, τ’ αποτελέσματα της έρευνας του θα τα παραδώσει στις αρμόδιες Αρχές.

Στον φάκελο του Κωνσταντίνου Σπύρου βρίσκονται φωτογραφίες του νεκρού Βαγγέλη, ενώ το σκεπτικό του είναι: «Η κοιλιά του Γιακουμάκη βρέθηκε απολύτως ανέπαφη. Συνεπώς επιβεβαιώνεται ότι κανένα ζώο ή για την ακρίβεια κανένα μεγάλο ζώο δεν επιτέθηκε στη σορό κα; δεν έχει τραφεί από αυτή. Κτηνίατροι και ζωολόγοι υποστηρίζουν ότι αν στο σώμα είχαν επιτεθεί πτωματοφάγα, ακόμα και αρουραίοι, το πρώτο σημείο που θα δεχόταν επίθεση είναι η κοιλιά».

Ωστόσο, η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, όπως τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο ο κ. Μπούκας. Ο ιδιωτικός ερευνητής στον φάκελο που θα παραδώσει στην ανακρίτρια αναφέρει: «Το μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του Βαγγέλη απείχε ενάμισι μέτρο από τη σορό, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα. Το μαχαίρι αυτό δεν ανήκε στον Βαγγέλη και παρότι είναι ένα αρκετά ακριβό εργαλείο κανένας δεν ανέφερε ποτέ ούτε ότι το έχασε ούτε ότι το έχει αναγνωρίσει ως δικό του. Θεωρούμε πως αν οι Αρχές εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του μαχαιριού θα έχουν βρει τον άνθρωπο που ξέρει να τους πει τι ακριβώς έχει γίνει». Ενώ αναφέρει πως πρέπει να γίνει εκταφή παρουσία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved