Society

«Πόλεμος» για τα ακίνητα

Ένας «πόλεμος» δίχως τέλος έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε μια Ρωσίδα και τα τρία αδέλφια του Έλληνα συζύγου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια.

Τα αδέλφια του εκλιπόντος διεκδικούν όλη την ακίνητη περιουσία του σε νησί των Κυκλάδων που ανέρχεται σε 38 οικόπεδα και δυο σπίτια αξίας 350.000 ευρώ. Η 55χρονη σήμερα Ρωσίδα όταν έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της διεκδίκησε τη μισή περιουσία –όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού δεν είχανε αποκτήσει παιδιά- ενώ η υπόλοιπη περιουσία πηγαίνει σε αδέλφια και συγγενείς του θανόντος.
Ωστόσο, τα αδέλφια του δεν έμειναν ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη, αφού ήθελαν να κληρονομήσουν όλη την περιουσία και γι’ αυτό τον λόγο ξεκίνησε ένας δικαστικός αγώνας που κρατάει από το 2008.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και ο άντρας έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά από σοβαρή ασθένεια. Τα αδέλφια του υποστήριξαν ότι ο γάμος ήταν «λευκός» και πως το ζευγάρι δεν έμενε κάτω από την ίδια στέγη, ενώ κατηγόρησαν τη νύφη τους πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού τους, αφού του έδινε να πίνει αλκοόλ. Μάλιστα, είπαν στο δικαστήριο πως η Ρωσίδα τον παντρεύτηκε για να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στη χώρα μας. Η Ρωσίδα από τη πλευρά της προσκόμισε όλα τα έγγραφα που δείχνουν ότι δεν ισχύουν τίποτα από τα παραπάνω, και τώρα οι συγγενείς του άτυχου άνδρα είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved