Ποιος σκότωσε την όμορφη σεφ στη Σκιάθο;
Society

Ποιος σκότωσε την όμορφη σεφ στη Σκιάθο;

Την άκρη του νήματος στο κουβάρι του μυστηριώδους θανάτου της 39χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο ψάχνουν οι συγγενείς της, οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι η όμορφη σεφ ήταν θύμα τροχαίου και προσπαθούν να αποδείξουν ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Τα στοιχεία που έχει η οικογένεια συνθέτουν ένα θρίλερ με αντιφάσεις σε μαρτυρικές καταθέσεις και ιατροδικαστικές εκθέσεις αλλά και... εξαφανίσεις μαρτύρων!


Κατά πληροφορίες, η 39χρονη είχε έντονο καβγά στο εστιατόριο όπου δούλευε, παραιτήθηκε και είχε βγάλει εισιτήρια για να επιστρέψει στον Βόλο. Πάντως, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα, δεχόμενος ότι ο θάνατος της ήταν αποτέλεσμα τροχαίου. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών της σεφ, που πιστεύουν πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2015.

«Κάτι περίεργο κρύβεται. Πάνε να κλείσουν το θέμα όπως όπως, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα» αποκάλυψε σε καθημερινή εφημερίδα και στην Γιούλη Σταρίδα, ο γαμπρός της 39χρονης Κώστας Τσάκαλος. Για βιασύνη μιλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Χριστόφορος Γκλαβένος. «Πρέπει η Εισαγγελία να εξετάσει ενδελεχώς τη δικογραφία και να διατάξει περαιτέρω προανάκριση ή ανάκριση. Ήδη έχουμε απευθυνθεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και στο συμβούλιο Εφετών Λάρισας, ώστε να ανοίξει ο φάκελος».


Η39χρονημε άλλη μία γυναίκα και δύο άνδρες φίλους της διασκέδασαν σε μπαράκι του νησιού κι έπειτα ξεκίνησαν για βραδινό μπάνιο σε παραλία. Σύμφωνα με τις καταθέσεις της παρέας της, στη διαδρομή για την παραλία το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η 39χρονη έπεσε σε λακκούβα και εκείνη φέρεται ότι χτύπησε στο αριστερό χέρι και το πόδι, όμως ανέβηκε πάλι και συνέχισαν τη διαδρομή. Λίγο αργό φέρεται ότι υποστήριξε ότι η 39χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ, είχε έντονη υπνηλία αλλά, όταν την ξυπνούσαν οι γιατροί, μιλούσε, οι νευρολογικές εξετάσεις ήταν φυσιολογικές, ενώ δεν διέγνωσε τραύματα στο κεφάλι.


Στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως, διαπιστώθηκε ένα αιμάτωμα και ο κ. Τσάκαλος υποστηρίζει ότι η γυναίκα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι! «Υπάρχουν τρεις σημαντικοί μάρτυρες. Όσο και αν προσπαθούμε, δεν μπορούμε να τους εντοπίσουμε» αποκαλύπτει. Η οικογένεια ζήτησε και γνωμάτευση ειδικού ιατροδικαστή , ο οποίος επισημαίνει ότι δεν μπορεί να καταλήξει «σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς προκλήθηκαν τα τραύματα στο κεφάλι». Όμως, όπως προκύπτει από τη νεκροτομή δίκυκλο όχημα κινούμενο σε χαμηλή ταχύτητα». Στην έκθεση του ο ιατροδικαστής εκ μέρους της οικογένειας Δημήτρης Γαλεντέρης υπογραμμίζει: «Η έκθεση της Αστυνομίας δεν αναφέρει καμία φθορά στην αριστερή πλευρά του δικύκλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved