Και μπαλαρίνα και… plus size
Society

Και μπαλαρίνα και… plus size

Καταρρίπτει κάθε στερεότυπο και ανοίγει τον δρόμο και για άλλες γυναίκες που δεν έχουν αναλογίες… μπαλαρίνας να ασχοληθούν με τον χορό και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Τι και αν το μπαλέτο έχει πολύ αυστηρούς κανόνες που θέλουν τις μπαλαρίνες να είναι πολύ αδύνατες και καλογυμνασμένες κοπέλες;

Η Ηλιάνα Βέρα, η 30χρονη από το Τέξας γνωστή και ως «Frostine Shake» κατάφερε να σπάσει τα στερεότυπα.

Κάνει shows -πολλά εκ των οποίων burlesque και δηλώνει: «Ξεκίνησα μαθήματα μπαλέτου στα επτά μου χρόνια και συνέχισα μέχρι τα δεκαεπτά» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Στην εφηβεία, σταμάτησα το μπαλέτο, λόγω της πίεσης που δεχόμουν για να είμαι αδύνατη. Απλά δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των εκπαιδευτών μου και πραγματικά δεν ήθελα να το κάνω».

«Άρχισα να εξερευνώ διάφορα είδη χορού, που μου έδιναν την ευκαιρία να εκφραστώ με έναν θετικό τρόπο για το σώμα μου. Το burlesque συνδυάζει την αγάπη μου για την μόδα, την τέχνη, το χορό και την μουσική. Μπορώ να ενσωματώσω κινήσεις του μπαλέτου σε αυτό. Μερικοί από τους παιδικούς μου φίλους έχουν γίνει δάσκαλοι μπαλέτου, οπότε με την βοήθειά τους, ξαναβρήκα το ρυθμό μου. Μου αρέσει η δομή και η πειθαρχία που χρειάζεται το μπαλέτο. Απολαμβάνω τις πόζες, τις κινήσεις των χεριών και τη χάρη που έχει το μπαλέτο. Αισθάνομαι κομψή και δυνατή. Αν ο στόχος σας είναι να γίνετε κύρια μπαλαρίνα, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια, όπως έκανα εγώ, αλλά να θυμάστε να βάζετε πάντα πρώτη την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω σας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved